ZETOR představuje modernizované internetové stránky

20 července 2022, 10:25

Firma ZETOR představuje nově upravené webové stránky. Jsou tak pro návštěvníky uživatelsky přívětivější. Jednodušeji a rychleji na nich nyní zákazníci naleznou informace o dealerské a distribuční síti, najdou nejbližšího prodejce či servis a získají detaily o produktech ZETOR.

ZETOR nový web

„Hlavními cíli úprav byla modernizace vzhledu našeho webu, jeho zpřehlednění a celkové zlepšení uživatelského zážitku. Největší změnou tak prošla úvodní stránka. Návštěvníci si jistě na první pohled všimnou dynamičtějšího dlaždicového uspořádání, kterému dominuje video prezentace traktorů ZETOR. Dále přinášíme sekci příběhů našich zákazníků, které jsou tou nejlepší referencí, proč si koupit právě ZETOR. Tuto část navíc plánujeme do budoucna neustále rozšiřovat, aby byly příběhy z praxe co nejaktuálnější. Úprav se však na webu odehrálo mnohem více. Nejlepší bude, když se každý přesvědčí na vlastní oči,“ uvedl Dominik Moser, marketingový manažer společnosti ZETOR TRACTORS.

Nový kabát dostala kromě české mutace webových stránek také její anglická verze. V nejbližších týdnech pak bude spuštěn upravený polský web.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!