Continental: Nový upgrade pro servisní přístroj TPMS Pro

9 května 2022, 12:51

Diagnostický a servisní přístroj TPMS Pro od společnosti Continental lze nyní také použít u užitkových vozidel.

Continental TPMS ProPodle nařízení Evropské unie o obecné bezpečnosti musí být těžká užitková vozidla, jako jsou nákladní automobily, jejich přívěsy nebo autobusy, postupně vybavena senzory TPMS (systém monitorování tlaku v pneumatikách), a to již od července 2022 u všech nově homologovaných modelů vozidel a od roku 2024 pak všech užitkových vozidel, která vyjedou z výroby.

Continental proto rozšiřuje svůj sortiment produktů pro servis užitkových vozidel o možnost TPMS Update Plus Transport pro monitorování tlaku v pneumatikách a údržbu systémů monitorování tlaku v pneumatikách u tahačů a návěsů.

Aktualizace se jednoduše nahraje do servisního přístroje TPMS Pro, který se osvědčil v sektoru osobních automobilů. To umožňuje pneuservisům a provozovatelům vozových parků pokrýt všechny potřebné servisní úkony a to od čtení a programování senzorů, až po vytvoření potřebné dokumentace. Rozsáhlá databáze je pravidelně aktualizována a zahrnuje všechny běžné evropské výrobce užitkových vozidel.

Díky testovacímu a programovacímu přístroji Continental TPMS Pro mohou servisy užitkových vozidel bezpečně, pohodlně a efektivně provádět individuální servis pneuservis u užitkových vozidel.

  • Ideální pro správce vozových parků a servisy zaměřené na užitková vozidla, které provádějí údržbu a kontrolu pneumatik u nákladních vozidel, autobusů a přívěsů.
  • Roční licence zajišťuje, že jsou vždy k dispozici nejnovější údaje od všech hlavních evropských výrobců užitkových vozidel.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!