Nové dřevěné modely v ZETOR GALLERY

19 dubna 2022, 9:12

ZETOR GALLERY je místo nejen pro milovníky zemědělské techniky, ale i pro rodiny s dětmi nebo skupinky přátel. Zkrátka pro kohokoliv, kdo si chce zpříjemnit volný den návštěvou netradičního muzea. Můžete si zde projít bohatou historii legendární brněnské značky, od nejstarších modelů, až po nejnovější traktory z portfolia ZETORU.

Aktuálně si tady můžete prohlédnout kolekci neobyčejných dřevěných modelů, která vděčí za svůj vznik právě značce ZETOR.

Dřevěné modely v ZETOR GALLERY

Traktory ZETOR slaví letos již 76 let své existence. Za tu dobu jich sjelo z výrobních linek více než 1,3 miliónu a ze ZETORU se stala legenda, která ovlivnila život několika generací. Příkladem může být příběh Martina Navrkala, architekta, designéra a především autora stavebnic Vrky. Byl to právě ZETOR, konkrétně legendární model ZETOR 25, který pana Navrkala přivedl k navrhování a výrobě dřevěných modelů.

Dnes jeho společnost VRKY SPOLU s.r.o. vyrábí stavebnice aut, náklaďáků, autobusů, traktorů i letadel světoznámých českých i zahraničních značek. Popularita stavebnic Vrky spočívá v tom, že jsou vyvinuty a vyrobeny tak, aby jejich sestavení bylo snadné a modely šlo složit bez potřeby speciálních nástrojů a dovedností.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!