Nissens přidává do své produktové nabídky turbodmychadla pro nákladní vozidla

8 prosince 2021, 10:05

Společnost Nissens Automotive uvádí na trh 16 nových turbodmychadel pro nákladní vozidla, která rozšiřují kategorii Účinnost & Emise. Nové položky zahrnují 240 OE čísel, která pokrývají nejrozšířenější modely nákladních vozidel v EU.

Turbodmychadla Nissens

Společnost využila know-how ze svého programu turbodmychadel pro osobní automobily v kombinaci s desetiletími zkušeností špičkového vývojáře a výrobce dílů pro nákladní vozidla, které splňují již zavedenou ‚Genuine Nissens Quality‘.

Birger Strand, Turbo Business Manager ve společnosti Nissens Automotive, vysvětluje: „Chápeme nesmírnou důležitost kvality, spolehlivosti a výkonu, pokud jde o užitková vozidla. Po úspěšném vývoji turbodmychadel pro osobní automobily a dodávky jsme přesvědčeni, že jsme v komfortní  pozici pro vývoj těchto pokročilých součástí motoru pro vysoce náročný segment nákladních vozidel.

Zkušenosti, které jsme již získali s díly chlazení motoru nákladních vozidel a autoklimatizace, stejně jako naše know-how v oblasti turbodmychadel nám umožnily udělat další krok v oboru turbodmychadel. S turbodmychadly Nissens pro nákladní vozidla se snažíme dodávat našim zákazníkům konkurenceschopné produkty na trhu s náhradními díly pro segment užitkových vozidel.“

Turbodmychadla Nissens

Prosazování požadavků na kvalitu

V průběhu let společnost Nissens vyvinula koncept označený jako ‚Genuine Nissens Quality‘. V podstatě posunuje standard aftermarketových produktů ještě dále a výše. Společnost Nissens je nejen prémiový výrobce s vlastním vývojem, testovacím centrem a ověřovatelem vlastností produktů, ale jako jeden z mála výrobců na aftermarketu získal certifikaci Ford Q1. Společnost Nissens podobně přistoupila i k vývoji turb pro nákladní vozidla.

Christian Germain Rosendahl, produktový manažer, Efficiency & Emission ve společnosti Nissens Automotive, říká: „Vyvinuli jsme produkt s jedinečným designem, u kterého jsme se zaměřili na přepracování vnitřních částí turba a věnovali pozornost každému detailu. Naše turbodmychadla budou vynikající náhradou za originální díl. Tudíž lze očekávat, že nákladní vozidlo vybavené turbodmychadlem od společnosti Nissens zajistí stejný výkon, emise a spotřebu paliva. Snadno se montuje, má optimální výkon a dlouho životnost, proto věříme, že si najde cestu do všech vozových parků nákladních vozidel.

Turbodmychadla Nissens byla důkladně testována a kalibrována, aby zajistila nejoptimálnější provoz a výkon turba včetně motoru. Jsou pečlivě zabaleny a v případě potřeby jsou dodávány s důležitými součástmi pro montáž jako je těsnění, šrouby, atd.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!