Hasicí moduly pro zhášení motorového prostoru nově v nabídce SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS

9 listopadu 2021, 13:43

Firma SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS rozšířila svou nabídku o hasicí moduly pro hašení motorového prostoru. Moduly bezpečně uhasí požár během vteřin a ochrání váš majetek, zaměstnance i cestující. I starší vozidlo může být ochráněno dle normy R107, stejně jako nově vyrobená vozidla s touto povinností.

Hasicí moduly u Schäfer a Sýkora

MODUL MPH – 2.8T

  • plně autonomní bez nutnosti zdroje napájení
  • vysoká efektivita hašení
  • certifikace R107
  • modul je beztlaký, tudíž nejsou nutné revize ani tlakové zkoušky
  • nehrozí ani poškození, či spuštění v případě nehody, nebo nárazu
  • jednoduchá montáž, údržba s minimálními náklady a životností 12 let
  • velmi jednoduché upevnění, možné namontovat na jakékoliv vozidlo, aktivováno do 8 sekund (modul se odjistí a hodí kam je potřeba).

Modul je propojen s čidlem, které v momentě dosažení dané teploty vyšle malý elektrický impuls do modulu. Generátor studeného plynu, který je uvnitř modulu, vytvoří okamžitě vysoký tlak, kterým se uvolní hasicí prášek do motorového prostoru. Modul může být umístěn uvnitř, nebo vně motorového prostoru.

Ruční práškový hasicí modul MPH-5M

Tento modul je oproti stabilnímu modulu MPH2,8 přenosný a můžete jej umístit, kde sami uznáte za vhodné. Vlastnosti modulu jsou stejné, ovšem modul MPH-5M se spouští ručně a vhodí se přímo do místa hoření, nebo do jeho bezprostřední blízkosti. Po odjištění se model aktivuje a do 8 vteřin pod tlakem vypustí prášek, který uhasí až 78m2/100m3. Vhodný jak pro vozidla se směsným odpadem, převážejícím snadno vznětlivé materiály, nebo i jako preventivní ochrana převáženého zboží, nebo i kanceláří, či domácností.

Prášek je certifikovaný a zdravotně nezávadný. Pokud dojde k vypuštění prášku, dá se snadno odstranit vzduchem, nebo vysát.

Kompletní informace naleznete ve formátu PDF.

Produkty jsou k dostání na všech pobočkách firmy SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!