Nová řada modulárních snímačů ABS WABCO

2 listopadu 2021, 14:08

Více než 400 referenčních originálních součástek lze nahradit pouze dvěma typy snímačů ABS, deseti prodlužovacími kabely a osmi adaptéry.

Nová řada modulárních snímačů ABS WABCO od společnosti ZF řeší dlouhodobý problém, jak provádět servis rostoucího počtu typů a modelů vozidel bez nutnosti skladovat stovky specifických náhradních dílů.

Nová řada modulárních snímačů ABS WABCO

Naše nové modulární řešení se skládá ze dvou různých typů snímačů ABS se standardním konektorem KEA, jednoho krátkého kabelu a prodlužovacích kabelů, které se dodávají v různých délkách, spolu se stále se rozšiřující nabídkou adaptérů, které pokrývají většinu aktuálně používaných elektronických řídicích jednotek (ECU).

Inovativní modulární koncept pak umožňuje vytvořit stovky variant náhradních snímačů ABS z pouhých několika komponent – díky tomu snižuje skladové zásoby, výrazně snižuje chybovost objednávek, dostupnost a problémy s časem a uplatňuje ekologické myšlení společnosti ZF tím, že pomáhá snižovat spotřebu energie.

Tohle řešení přináší výhody pro servisy užitkových vozidel a majitele vozových parků po celém světě.

Snadno použitelný online konfigurátor vám pomůže identifikovat a objednat to, co potřebujete, a to určením tří jednoduchých věcí: typu snímače, délky kabelu a konektoru; pomocí čísla originálního dílu, pokud je známo, nebo zadáním základních klíčových technických atributů.

modulární řešení různých typů snímačů ABS WABCO

V souladu se snahou pomáhat trhu s náhradními díly připravit se na další generaci mobility, posouvá společnost ZF věci z hlediska přidané hodnoty na další úroveň. Po instalaci modulárního řešení na vozidle je třeba v případě nutnosti vyměnit pouze vadný prvek součásti v průběhu její životnosti; to výrazně zvyšuje efektivitu a snižuje náklady na opravy.

Shrnutí výhod modulárního řešení:

  • Vyměňují se pouze vadné části
  • Nemusíte držet skladem velké množství různých variant snímačů
  • 8 adaptérů pokrývajících stovky aplikací
  • Efektivní využití času / zvýšení doby provozuschopnosti
  • Nejsou potřeba žádné OE reference
  • Snížení negativního vlivu na životní prostředí

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!