Vozidlo Volta Zero představeno v Nizozemsku

26 října 2021, 12:44

Společnost Volta Trucks, výrobce plně elektrických užitkových vozidel a poskytovatel služeb, představila na nizozemském trhu své vozidlo Volta Zero.

Volta Zero

Nizozemská premiéra vozu Volta Zero se uskutečnila na veletrhu Zero Emission: EcoMobiel, který se konal od 12. do 14. října 2021 v Brabanthalle. EcoMobiel je jednou z největších platforem věnovaných udržitelné mobilitě a jejímu řízení. Představení vozu Volta Zero na akci věnované elektromobilitě se uskutečnilo současně se spuštěním nizozemských webových stránek společnosti.

Volta Zero byla představena také na dalších evropských trzích, na roadshow ve Velké Británii a na akcích v Paříži, Madridu, Barceloně, Miláně, Mnichově a Frankfurtu. Celkem již bylo provedeno téměř 1.000 individuálních předváděcích jízd Volta Zero. Tato akce vedla k podpisu více než 2.500 předběžných objednávek v hodnotě přesahující 600 milionů eur. Zaměstnanci společnosti Volta Trucks působí na většině evropských trhů, aby podpořili dekarbonizaci vozových parků svých zákazníků a podpořili je při zavádění elektrických vozidel.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!