Volvo Trucks pořádá online konferenci, aby urychlilo přechod k elektrifikaci

6 října 2021, 13:18

Společnost Volvo Trucks řeší naléhavost urychlení přechodu na elektrickou přepravu uspořádáním celosvětové online konference. Cílem je ukázat, jak začít s elektrifikací a inspirovat tak a přesvědčit dopravní společnosti, že je Volvo Trucks připraveno jim pomoci a nabídnout jim kompletní portfolio služeb.

Volvo Trucks

Datum a čas konání: 12. 10. 2021, v 15:00.

Celosvětová on-line událost nejen zodpoví běžné otázky, ale také upozorní na zásadní obchodní aspekty elektromobility.

„Touto iniciativou chceme povzbudit zákazníky a přepravce, aby podnikli první důležité kroky k elektromobilitě.“ Nabídka přepravy bez fosilních paliv bude klíčem k udržení konkurenceschopnosti,“ říká Roger Alm, prezident společnosti Volvo Trucks.

Společnost Volvo Trucks zahájila výrobu elektrických nákladních vozidel již v roce 2019. Od té doby naléhavost boje proti změně klimatu ještě vzrostla.

„Jsme průkopníky v oblasti nákladní elektrické přepravy a usilovně pracujeme na zahájení tohoto velmi nezbytného technologického posunu.“ Nyní se spojuje mnoho dílů skládačky, což umožňuje více dopravcům dramaticky snížit emise CO2. Tato konference vysvětlí, jak to lze provést, “říká Roger Alm, prezident společnosti Volvo Trucks.

Kromě prezidenta společnosti Volvo Trucks Rogera Alma a odborníků společnosti se na akci zúčastní zástupci velkých logistických firem, jako jsou Amazon a IKEA, a také vedení z přepravních společností DFDS v Evropě a Manhattan Beer Distributors ve Spojených státech. Politická podpora a motivace může mít velký dopad na rychlost implementace elektromobility a tato iniciativa rovněž upozorní na rozsáhlý vládní motivační program, který byl spuštěn v Německu k nastartování elektromobility.

Odkazy k připojení naleznete na stránkách Volvo Trucks.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!