Firma Europart se připojuje k rozšiřující NEXUS HD komunitě

1 září 2021, 16:22

Společnost Europart, přední evropský distributor dílů pro těžké nákladní vozy, se od 1. ledna 2022 připojí ke společenství NEXUS HD.

Europart a NEXUS

Nábor společnosti EUROPART se řídí přísnou a strukturovanou strategií dalšího rozvoje společnosti NEXUS HD a upevňuje její přítomnost na německém trhu.

Společnost NEXUS v uplynulém roce intenzivně pracovala na posílení své sítě Heavy Duty. Přibyli významní noví členové z Číny (Jiangsu Chiata Foton Co. Ltd), Belgie (Sanders Parts), Ruska (LLC „ETS“ a Kama Avto), Bulharska (Medina Med), Jižní Afriky (Afinta Part) a Střední Asie (K2). Firma N! rovněž zaznamenala významný růst díky vstupu společností PE Automotive, Stabilus, Metelli Group, Hazet, Mobil1 a Moove.

Janusz Zielinski, N! Global Heavy Duty Director, řekl: „Kromě úsilí o přivítání nových členů a distributorů jsme se také snažili poskytnout více služeb a podpory celé komunitě. Uspořádali jsme mnoho různých školení v oblasti HD a off-highway a vyvinuli jsme nové produktové řady v rámci N! DR!VE+ privátní značky, spolu s dalšími projekty NEXUS, abychom lépe podpořili naše členy a dodavatele v jejich podnikání v oblasti těžkých nákladních vozidel.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!