Firmy Dayco a Physis spolupracují na vývoji špičkových modulů pro hybridní elektrická vozidla

16 června 2021, 16:20

Společnost Dayco, přední výrobce motorových dílů a pohonných systémů pro automobilový průmysl, těžké nákladní vozy a průmysl, uzavřela strategické partnerství se společností Ningbo Physis Technology Co., Ltd. (Physis), světovým lídrem v oblasti vývoje a výroby špičkových produktů a řešení pro oblast řízení pohybu a přeměny energie. Toto partnerství umožní další vývoj řešení hybridních systémů pro výrobce lehkých a těžkých nákladních vozidel po celém světě.

Firmy Dayco a Physis spolupracují

Systémové know-how a integrační schopnosti společnosti Dayco ve spojení se zkušenostmi společnosti Physis v oblasti řízení pohybu umožní poskytnout zákazníkům vysoce optimalizovaný a účinný hybridní modul Dayco (DHM) pro hybridní architekturu P2, který elektrifikuje lehká i těžká hybridní vozidla a zvyšuje výkon a spolehlivost systému.

„Společnost Dayco již více než deset let dodává komponenty a subsystémy pro mild-hybridní pohonné jednotky BSG, známé také jako architektura P0, které šetří palivo a snižují emise CO2 při zachování životnosti. Nyní Dayco pokračuje v elektrifikaci vozidel společně se společností Physis. Naše stěžejní produktové a výzkumněvývojové týmy se cíleně zaměřují na systémovou integraci a dodávání nejlepších hybridních elektrických pohonů ve své třídě, které poskytují špičkovou účinnost a výkon“, řekl Wouter Nijenhuis, Executive Vice President of OE Sales and Business Development společnosti Dayco. „Jsme připraveni investovat do výzkumu a vývoje a nejmodernějších výrobních zařízení, abychom našim zákazníkům mohli poskytnout nejlepší technologie ve své třídě a zároveň šetrné k životnímu prostředí.“

Modulární, kompaktní a škálovatelný systém DHM elektrifikuje rozsáhlou řadu lehkých i těžkých užitkových hybridních vozidel, přičemž konečným cílem je elektrifikace a hybridizace co nejefektivnějším a nejudržitelnějším způsobem. V závislosti na potřebách zákazníka existují jedinečná řešení, která splňují přesné specifikace od řešení s nízkým napětím (48 V) až po řešení s vysokým napětím (800 V). DHM lze buď plně integrovat nebo přidat jako šroubované řešení ke stávajícím pohonným jednotkám.

O firmě Dayco

Společnost Dayco je světovým lídrem v oblasti výzkumu, konstrukce, výroby a distribuce základních systémů pohonu motorů a poprodejních služeb pro osobní a nákladní automobily, stavebnictví, zemědělství a průmyslové aplikace.

Díky zkušenostem s tichým a efektivním přenosem energie se společnost Dayco stala předním světovým dodavatelem systémových řešení pro hybridní elektrická vozidla.  Více než 100 let zkušeností umožňuje společnosti Dayco v oblasti pohonných systémů uspokojit všechny zákaznické aplikace po celém světě těmi nejefektivnějšími pohonnými systémy, které splňují specifické výkonnostní požadavky zákazníka. Prvotřídní celosvětová distribuční síť společnosti Dayco poskytuje pro aftermarket kompletní nabídku sad a produktů, které splňují potřeby každého místního trhu. Toho dosahuje díky profesionálnímu globálnímu týmu, který se vzájemně respektuje, projevuje pokoru neustálým vzděláváním a ve všem, co dělá, se chová jako majitelé.

Společnost Dayco má více než 40 poboček ve 21 zemích a více než 4.000 zaměstnanců. Další informace o společnosti Dayco naleznete na webových stránkách společnosti na adrese www.dayco.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!