Společnost DAF představuje nabíjecí stanice pro elektrická vozidla

11 května 2021, 12:43

Společnost DAF Trucks představuje kompletní řadu řešení pro nabíjení akumulátorů elektrických vozidel DAF LF Electric a DAF CF Electric, jakož i dalších elektrických užitkových vozidel, včetně dodávek.

DAF nabíjecí stanice

Společnost DAF Trucks nabízí kompletní sortiment stacionárních nabíjecích stanic s výkonem od 20 kW až do 360 kW. K zajištění maximální flexibility jsou navíc k dispozici mobilní nabíječky s výkonem od 24 kW do 40 kW.

Sortiment nabíječek pro všechna elektrická vozidla

Nabíječky PACCAR o výkonu 20 kW až 50 kW podporují denní provoz jednotlivých vozidel, která lze nabíjet večer nebo v noci.

Nabíječky PACCAR o výkonu 120 kW a 180 kW jsou navrženy pro pohodlné rychlé nabíjení a jsou dokonale vhodné pro vozové parky provozující elektrická vozidla na více trasách nebo v několika směnách. Jednotka 180 kW poskytuje výkon pro nabíjení většiny typů nákladních vozidel za necelé tři hodiny.

Nejvýkonnější verzí je nabíječka PACCAR o výkonu 350 kW – mimořádně rychlé řešení, které dokáže nabíjet vozidla při plném jmenovitém výkonu do dvou hodin nebo rychle nabíjet dvě vozidla zároveň.

Mobilní nabíječky jsou ideální pro silniční asistenční služby nebo v dílnách, kde je potřeba maximální flexibilita nabíjecí infrastruktury.

Bezchybná komunikace

O integraci s plně elektrickými nákladními vozidly DAF, nabíjecím hardwarem a síťovým softwarem se stará společnost DAF a její partneři, kteří mají přes deset let zkušeností v oboru nabíjení. Zajistí také údržbu nabíječek. V případě potřeby doporučí partneři vhodné umístění nabíječky přímo u zákazníka, provedou modelování energetických zdrojů a vypracují projekt. Tím je zaručena bezchybná komunikace mezi vozidly a nabíječkami.

„Použití plně elektrických vozidel vyžaduje specifický způsob plánování a provozu,“ říká Richard Zink, ředitel marketingu a prodeje společnosti DAF Trucks. „Společnost DAF svým zákazníkům tento přechod maximálně usnadňuje. Vždy poradíme, jak zajistit, aby elektrické vozidlo přinášelo nejvyšší návratnost investic v každodenním provozu. Od dnešního dne rovněž nabízíme svým zákazníkům nabíjecí zařízení špičkové kvality, které jim zajistí optimální integraci nákladního vozidla a nabíjecí stanice.“

Zákazníci si mohou zakoupit nabíječky PACCAR od servisních dealerů DAF a v prodejnách TRP. Na kompletní řadu nabíjecích stanic elektrických vozidel se vztahuje dvouletá záruka.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!