Zdeněk Petrás novým generálním ředitelem Scania CER

21 dubna 2021, 14:48

Novým generálním ředitelem společnosti Scania CER (Central Europen Region – Česká republika, Slovensko a Maďarsko) bude 1. července 2021 jmenován Zdeněk Petrás.

Zdeněk PetrásDosavadním generálním ředitelem Scania CER je od července 2015 James Armstrong, který se po své šestileté misi v regionu střední Evropy vrací na domácí trh, aby zastával post generálního ředitele ve Scanii Great Britain. Návrat domů prožije rovněž Zdeněk Petrás, který již ve Scanii CER působil, a to od roku 2004 jako ředitel servisních služeb.

Z domovského trhu se Petrás postupně přesunul na pozici servisního ředitele pro ruský trh a dále následovala velmi úspěšná mise v ústředí společnosti Scania CV AB ve švédském Södertälje. Tam působil nejprve jako senior viceprezident pro servisní služby, později jako senior viceprezident odpovědný za transformaci podnikání v rámci commercial operations. Výrazně se tedy v posledních pěti letech zasloužil o digitalizaci a transformaci procesů v rámci mateřské společnosti a celé globální organizace.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!