Liqui Moly s nejsilnějším měsícem v historii firmy

19 dubna 2021, 13:05

Firma Liqui Moly zvýšila svůj obrat v březnu na 65 milionů eur, což je o 19 procent více oproti stejnému měsíci v předchozím roce.

Ernst Prost, Liqui Moly

„Teď sklízíme to, co jsme loni zaseli,“ říká jednatel Ernst Prost.

Když před rokem přišla pandemie covid-19 a ekonomiku zasáhla nejistota, rozhodla se společnost Liqui Moly, že pořádně šlápne na plyn. Aby společnost čelila klesající poptávce, rychle zdvojnásobila své investice do marketingu. Byl to krok o to úspěšnější, že mnoho konkurentů v té době zkrátilo svůj rozpočet a zredukovalo poskytovaný servis.

Tržby za první tři měsíce jsou se 168 miliony eur na stejné úrovni jako v předchozím roce. První čtvrtletí roku 2020, než se pandemie projevila také na obratu společnosti, bylo totiž mimořádně silné. Také zisk ve výši 2,8 milionu eur je stejný jako v loňském roce.

„S naším velmi slušným výsledkem za první čtvrtletí máme vítr v zádech a nabízí se nám možnost udělat z roku 2021 nejúspěšnější rok v historii Liqui Moly, a to navzdory všem problémům, které nám pandemie ještě může nabídnout,“ je přesvědčen Ernst Prost. „Úspěch neznamená pouze vyšší obrat, ale také větší jistotu pracovních míst. Během pandemie jsme přijali přes 100 lidí a pracovní místa garantujeme!“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!