Firestone uvádí na evropský trh řadu radiálních pneumatik OTR

16 dubna 2021, 15:40

Firestone, značka pneumatik proslulá svými odolnými a spolehlivými produkty, uvádí na evropský trh svou historicky první produktovou řadu radiálních pneumatik OTR (kategorie E a L) s označením MULTI BLOCK T. Víceúčelová pneumatika nabízí dlouhou životnost a spolehlivost a je dokonalým produktem pro prodejce, půjčovny nebo vozové parky, hledající nákladově efektivní pneumatiku.

Nepřetržitý provoz s kratšími prostoji

Pneumatika Firestone MULTI BLOCK T je výsledkem mnohaletého výzkumu zaměřeného na požadavky zákazníků, kteří provozují nakladače a kloubové dampry.

Firestone MULTI BLOCK TKostra pneumatiky Firestone MULTI BLOCK T spolu s jejím dezénem účinně pohlcuje vibrace a umožňuje provoz ve velmi rozmanitých podmínkách. Bočnice a běhoun pneumatiky jsou odolné vůči proříznutí. Tím je minimalizováno riziko nečekaných poškození a následných prostojů. Spojovací můstky zabraňují ohýbání a pohybu žeber, což zpomaluje opotřebení pneumatiky a zaručuje jeho rovnoměrný průběh. Nesměrový dezén pneumatiky MULTI BLOCK T je dalším faktorem, který přispívá k odolnosti vůči opotřebení a jeho rovnoměrnosti. Otevřený dezén v ramenní oblasti zvyšuje trakci pneumatiky.

Výše uvedený pokrok v konstrukci pneumatiky a jejího dezénu umožnil vyvinout nákladově efektivní pneumatiku pro nepřetržitý, bezproblémový provoz s minimalizovanými prostoji a dlouhou životností. Je to ideální pneumatika pro uložení do pohotovostních skladových zásob určených k řešení nenadálých událostí.

Důraz na všestrannost

Pneumatika Firestone MULTI BLOCK T spadá do kategorií L3 a E3, a může být tedy používána jak pro nakladače, tak pro kloubové dampry. Pneumatika je na evropském trhu k dispozici od dubna 2021 v pěti nejdůležitějších rozměrech: 17,5 R 25, 20,5 R 25, 23,5 R 25, 26,5 R 25 a 29,5 R 25.

„MULTI BLOCK T je spolehlivá pneumatika pro všestranný provoz,“ řekl Martin Prestage, vedoucí prodeje pneumatik OTR ve společnosti Bridgestone EMIA. „Je výsledkem našeho dlouhodobého vývoje a významných investic, jejichž cílem bylo vytvořit dokonalé řešení pro oba druhy vozidel. Značka Firestone je tradičním dodavatelem odolných, spolehlivých a nákladově efektivních produktů a naše nejnovější pneumatika OTR všechny tyto kvality ztělesňuje. Je úžasné, že značka s tak dlouhou historií stále přichází s pozoruhodnými inovacemi.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!