Originální premiéra nových nákladních vozů Renault Trucks

14 dubna 2021, 10:21

Premiéra nové řady vozů Renault Trucks T, C a K jistě vstoupí do historie. Auta byla světu představena poprvé 6. dubna 2021 prostřednictvím … počítačové hry.

Premiéra Renault Trucks T, C i K pomocí hry Euro Truck Simulator 2

Francouzská značka, jako vůbec první výrobce nákladních vozidel, představila své inovované modely prostřednictvím hry Euro Truck Simulator 2, která simuluje řízení nákladních vozidel. V balíčku s prezentací vzhledu vozidel byl k dispozici také virtuální zážitek z jízdy. Kreativní přístup k uvedení nových vozidel samozřejmě souvisí s pokračující pandemií COVID-19. Uspořádání stacionární show se ukázalo jako nemožné.

Premiéra se konala 6. dubna 2021. Do tohoto data mohli hráči týden pozorovat vozidla zakrytá plachtami stojící na různých místech hry. Při samotné hře měli fanoušci možnost otestovat design exteriéru vozidla, místo řidiče nebo ergonomii kabiny. Oficiální video o premiéře nákladních vozidel se objevilo na účtu YouTube výrobce her, SCS Software:

Neobvyklá premiéra byla vysílána živě. Zájemci. kteří si neradi hrají, se na premiéru mohou podívat zde:

Nejvýznamnější inovace vozidel Renault Trucks od roku 2013

Renault Trucks v letošním roce uvede na trh své inovované řady T (dálková) C a K (stavební). Jedná se o nejvýznamnější inovace těchto řad od roku 2013, kdy byly poprvé uvedeny na trh.

Pro maximální pohodlí řidičů Renault Trucks významně vylepšil komfort při jízdě a pobytu na palubě. Vývojové změny modelů Renault Trucks T, C a K cílí na vysokou úroveň bezpečnosti řidičů a ostatních účastníků silničního provozu. Z pohledu zákazníka se zvyšuje produktivita vozidla díky nižší spotřebě paliva a emisí CO2 a jeho dostupnost díky servisní smlouvě o údržbě Predict.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!