Záruka tři roky na díly EUROPART Premium Parts

21 dubna 2021, 13:07

EUROPART, přední evropská obchodní společnost zaměřená na díly pro užitková vozidla a dílenské vybavení nyní nabízí tříletou záruku na výrobky vlastní značky EUROPART Premium Parts ve všech 27 zemích, ve kterých má společnost své zastoupení.

Společnost EUROPART tak jde nad rámec zákonné povinnosti poskytnutí záruky. Pod značkou EUROPART Premium Parts prodává společnost především náhradní díly a spotřební materiál jako cenově výhodnou alternativu k originálním náhradním dílům v kvalitě OEM.

Sortiment zahrnuje 7.500 položek – od filtrů přes chladiče, komponenty podvozku a motoru, brzdy, elektrické a světelné prvky, nářadí, dílenské vybavení až po čisticí prostředky nebo oleje schválené všemi významnými výrobci užitkových vozidel.

„S tříletou zárukou zdůrazňujeme, že jsme zcela přesvědčeni o kvalitě prémiových dílů EUROPART Premium Parts“, říká Ralf Stepputatis, Director Category Management. „Velmi opatrně si vybíráme naše dodavatele i výrobky, které přichází v úvahu. Naši technici a odborníci na zabezpečení kvality pravidelně provádí testy kvality v souladu s vnitrostátními a mezinárodními normami. Výsledkem je zanedbatelná míra reklamací nižší než 0,01 procent.“

Základní pilíře sortimentu výrobků EUROPART

S neustále se rozšiřujícím sortimentem EUROPART Premium Parts pokrývá společnost EUROPART zvýšenou potřebu cenově výhodných alternativ originálních náhradních dílů na trhu. Výrobky vlastní značky jsou proto dnes důležitým základním pilířem strategie sortimentu výrobků EUROPART.

„Naši technici a inženýři, tedy celý tým, neúnavně pracují na dalším rozvoji naší vlastní značky“, dodává Heiko Trebus-Kühn, Head of Quality Management ve společnosti EUROPART. „Kvalita výrobků je u nás na prvním místě. Vlastní značka EUROPART proto nebyla bezdůvodně nazvána podle názvu společnosti. Zodpovědné chování všech lidí kolem naší vlastní značky se odráží v nízké míře reklamací. Rádi bychom nyní oslavili výsledek naší práce společně s našimi zákazníky, a proto jim poskytneme tříletou záruku na produkty naší vlastní značky EUROPART.“

K dispozici je mezinárodní tříletá záruka

Prémiové díly EUROPART Premium Parts s tříletou zárukou jsou nyní k dispozici ve všech prodejnách společnosti EUROPART v 27 evropských zemích. Záruka se vztahuje na všechny výrobní vady materiálu u prémiových dílů EUROPART Premium Parts od data nákupu 1. dubna. Vyloučené jsou například škody opotřebením, nesprávnou montáží nebo nesprávným použitím, škody způsobené okolním prostředním, povětrnostními vlivy nebo přepravní škody. V případě škodní události zaručuje společnost EUROPART opravu, náhradu dílu nebo úhradu kupní ceny.

Více informací o tříleté záruce naleznete na stránkách EUROPART a v příloze ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!