Continental představuje novou funkci online katalogu

7 dubna 2021, 8:54

Společnost Continental vylepšuje svůj online katalog, který obsahuje všechny výrobky společnosti Continental dostupné pro aftermarket, včetně značek ATE a Continental (ex VDO). 

Continental online katalog

Zobrazení produktů o 360°

Výrobky Continental se na aftermarketu primárně vyhledávají prostřednictvím přímého přiřazování k vozidlům. Přiřazení konkrétního dílu bývá mnohdy nejasné z důvodu nejednoznačného přiřazení dílu samotným výrobcem vozidla.

Kvalitní vizualizace produktů pomocí obrázků a fotografií je tak stále důležitější. Při objednávání dílů online pak nabývá významnou roli právě detailní vizualizace konkrétního náhradního dílu.

Ve spolupráci s dodavateli obrázků, samozřejmě i s TecDoc, vytvořili v Continental možnost zobrazování fotografií o 360° v online médiích. To umožňuje podívat se na produkty ze všech stran, protože je to zvlášť důležité u složitějších produktů.

Continental online katalog funkce otáčení

Online katalog Continental

  • Katalog obsahuje všechny výrobky společnosti Continental dostupné pro aftermarket, včetně značek ATE a Continental (ex VDO).
  • Díly lze vyhledávat výběrem konkrétního vozidla. K dispozici jsou také detailní technické údaje o vozidle.
  • Vyhledávat je možné zadáním libovolného čísla OE výrobce nebo konkurence.
  • Každý výrobek obsahuje všechny aktuálně dostupné informace. Technický výkres, rozměry výrobku, OE čísla výrobců, aplikaci výrobku pro další automobilky, obrázek a nově i zobrazení o 360°.
  • Některé výrobky jsou doplněny o servisní informace, jako například nutnost provést flash řídicí jednotky, doporučení výměny těsnění včetně OE čísel atp.
  • Funkce zobrazení o 360° je znázorněna piktogramem fotoaparátu. Po kliknutí na takto označený obrázek se otevře okno a spustí animace.
  • V systému je nyní prvních 250 obrázků s touto funkcí, na dalším rozšíření nabídky širokého portfolia produktů Continental se intenzivně pracuje.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!