Rozvoj privátní značky MAXPARTS v ADIPu

10 března 2021, 15:11

Jedním z nejdůležitějších projektů společnosti ADIP spol.s r.o. je dlouhodobě rozvoj produktového portfolia privátní značky MAXPARTS. Aktuálně přichází ADIP na trh s další, již desátou produktovou řadou. Jedná se o stěrače MAXPARTS.

 

Značka MAXPARTS je na trhu od roku 2015 a v současné době nabízí celkem 9 produktových řad (brzdové kotouče, brzdové desky, tlumiče pérování, osvětlení, listová Stěrače Maxparts od Adipupera, akumulátorové baterie, zajišťovací techniku, provozní kapaliny a autochemii). Portfolio čítá celkem 400 položek. Oblíbenost produktů dokládá fakt, že novinka z loňského roku – brzdové desky, se během pár týdnů dostala do povědomí zákazníků a prodalo se více než 2.500 sad, což dostalo desky k nejúspěšnějším řadám této privátní značky.

Nyní přichází firma ADIP na trh s další, již desátou produktovou řadou. Jedná se o stěrače MAXPARTS. U dodavatele je připraveno 6 typů nejběžnějších stěračů na truckové aplikace. Balení je v designu privátní značky MAXPARTS a během několika týdnů bude sortiment kompletně naskladněn.

V roce 2021 plánuje společnost ADIP rozšířit svou privátní značku také o další produkty z řad provozních kapalin, brzdových bubnů, filtračních komponentů, vodních čerpadel apod.

Technologie výroby a interní systémy kontroly kvality zaručují, že díly MAX PARTS jsou minimálně srovnatelné kvality jako originální díly. Více informací o značce MAXPARTS najdete na www.maxparts.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!