Nové webové stránky společnosti Schaeffler

13 ledna 2021, 15:24

Společnost Schaeffler představila nový, moderní web divize Automotive Aftermarket. Na nových webových stránkách získáte přehled o celém sortimentu náhradních dílů společnosti Schaeffler a v integrovaném online katalogu jednoduše dohledáte díly i aktuální údaje o vozidle v reálném čase.

Nové webové stránky společnosti Schaeffler

Na adrese https://aftermarket.schaeffler.com nyní naleznou profesionálové z oblasti náhradních dílů širší škálu produktů a služeb. Jednoduchá navigace a jasná struktura vedou návštěvníky k požadovanému obsahu pouhými několika kliknutími.

Díky nově vyvinutému a integrovanému online katalogu získají autoservisy a distributoři vždy aktuální a konkrétní informace. Vyhledání správného náhradního dílu je rychlé a snadné díky různým možnostem hledání. Další plus nového webu je možnost snadno přecházet mezi online katalogem, produktovým portfoliem a servisním portálem REPXPERT. Položka nabídky „Podpora“ navíc poskytuje odpovědi na často kladené otázky.

Kromě kompletní revize obsahu byla webová stránka také technicky aktualizována. Je snazší ji vyhledat pomocí vyhledávačů a responzivní webový design zajišťuje optimální zobrazení na všech typech zařízení. Do poloviny tohoto roku bude online 13 jazyků a 15 místních verzí. Společnost Schaeffler uzpůsobuje obsah a funkce šité na míru konkrétní zemi, aby dále zvýšila svůj globální dosah a povědomí o značce.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!