Zetor představuje nové kalendáře pro rok 2021

27 října 2020, 12:27

Vydání kalendáře společnosti Zetor Tractors je již tradičně očekávanou událostí podzimu. Tento rok se mohou zájemci těšit na dvě varianty. První z nich je produktová verze, která přináší průřez současného modelového portfolia traktorů. Limitovaná edice letos přináší novou neotřelou koncepci. Vznikla ve spolupráci s předními průmyslovými značkami spjatými s českým prostředím. Je ve znamení 75. výročí.

Ústředním motivem této limitované edice kalendáře je myšlenka, že historii tvoříme společně. Vystihuje dlouhou historii značky Zetor, která stála a stojí v popředí českého průmyslu. Zároveň také ale vyzdvihuje úlohu, kterou naše traktory mají, ať už ve vztahu k obchodním partnerům nebo našim zákazníkům,“ říká Petr Konštacký, ředitel Úseku prodeje a marketingu Zetor Tractors a.s.

Kalendáře z limitované edice zachycují na čtyřech stranách traktory, mezi kterými nechybí historicky první model Zetor 25 nebo současný model Zetor Forterra HSX 140. Spolu s nimi koncepci dotváří stroje značek neodmyslitelně spojené s českou průmyslovou výrobou: ŠKODA TRANSPORTATION a.s., TATRA TRUCKS a.s., AERO Vodochody AEROSPACE a.s. a Aircraft Industries, a.s.

Produktový kalendář nabízí ke zhlédnutí na dvanácti stranách aktuální produktové portfolio traktorů v novém designovém provedení Zetor by Pininfarina. Tematicky je zaměřený na jarní a letní polní práce a údržbu ploch. Záběry jsou pořízeny v reálném prostředí.

Kalendáře budou dostupné od konce října v dealerské síti Zetor či v Zetor Gallery, která se nachází přímo v brněnském areálu firmy. V České republice si je lze objednat i na oficiálním e‑shopu ZETOR. Cena limitované edice kalendářů je 389 Kč, produktový kalendář stojí 169 Kč.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!