Martin Hustoles je nový Business Development Manager VCHD Cargo

14 října 2020, 14:14

Česká přepravní společnost VCHD Cargo obsadila novou pozici Business Development Managera. Ujme se jí zkušený logistický odborník Martin Hustoles. Na svém novém postu bude zodpovědný za rozvoj společnosti zejména v oblasti mezinárodních silničních přeprav.

Martin Hustoles, Business Development Manager VCHD CargoSvoji kariéru započal v roce 1993 ve společnosti ESA jako dispečer mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy a působil zde na několika dalších pozicích až do roku 2000, kdy ji opouštěl z postu zástupce obchodního ředitele. V letech 2000 až 2016 pracoval ve společnosti UTi Worldwide, mimo jiné jako vedoucí obchodního oddělení a Business Development Manager, kde byl zodpovědný za zajišťování logistických řešení a uspokojování potřeb klíčových zákazníků zejména z oblasti automotive a hi-tech.

Do VCHD Cargo přichází z logistické společnosti DSV Road a.s. Tady od roku 2016 zastával pozici Key Account Managera. Po akvizice UTi Worldwide holdingovou společností DSV měl Martin Hustoles na tomto působišti na starosti péči o zákaznické portfolio bývalého UTi Worldwide a převzal také klíčové zákazníky DSV Road.

Na své nové pozici Business Development Managera ve společnosti VCHD Cargo bude zodpovědný za další úspěšný rozvoj podnikání společnosti, a to primárně na poli mezinárodních silničních přeprav s využitím vlastní flotily společnosti, ale rovněž s akvizičním přesahem do spedičního oddělení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!