Gebrüder Weiss je po šesté v řadě “Partnerem roku“

2 října 2020, 11:41

Partneři evropské sběrné nákladní sítě System Alliance Europe byli oceněni na vůbec první online valné hromadě jejích akcionářů. Jednotlivá ocenění byla udělena na základě pravidelných měsíčních kvalitativních a kvantitativních hodnocení všech členů organizace, nejcennější titul “Partner roku” získala již po šesté v řadě společnost Gebrüder Weiss.

Ocenění System Alliance Europe

„System Alliance Europe je sdružením předních evropských přepravců sběrných zásilek, které je pro zákazníky především platformou garance kvality. Organizační a IT směrnice SAE jsou změřeny na vysoké standardy kvality, transparentní procesy a spolehlivé zpracování zásilek,“ vysvětluje Jan Kodada, ředitel obchodu a marketingu Gebrüder Weiss Česká republika.

Mezi další oceněné se v kategorii „Kvalita“, která je rozdělené do dvou skupin podle velikosti participujících společností, zařadili L.W. Cretschmar Süd GmbH & Co. KG z německého Kornwestheimu a Streck Transport AG ze Švýcarska, vítězem kategorie „Improvement of the Year“ je potom německá společnost Hellmann.

„Těší nás, že i naše soustavné soustředění na úroveň kvality našich služeb a úsilí, které v rámci České republiky věnujeme zavádění nových technologií a systémů, přineslo naší společnosti další zisk tohoto významného ocenění,“ dodává Jan Kodada.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!