Valeo ClimSpray a ClimPur s certifikátem účinnosti proti koronaviru

23 září 2020, 16:46

Použití přípravků Valeo ClimSpray a ClimPur je nejen velmi jednoduchá, ale také účinná metoda dezinfekce interiérů vozidel v době pandemie. Tuto skutečnost potvrdila nezávislá vědecká laboratoř, která udělila přípravkům certifikát účinnosti v boji proti koronavirům.

Laboratorně testované prostředky Valeo pro dezinfekci kabiny a klimatizačního systému

Společnost Valeo nabízí mimořádně účinné prostředky k čištění a dezinfekci kabiny vozidla. Dva navzájem doplňující se přípravky umožňují komplexní vyčištění interiéru, a to včetně ventilačních kanálů. Nezávislá laboratoř potvrdila, že ClimSpray a ClimPur jsou přípravky, které dokonale bojují nejen s bakteriemi a houbami, ale také s koronaviry. Výrobky Valeo splňují normy: EN 14476 + A2, EN1040, EN1275, EN1650, EN1276, EN13697.

Ventilační systém vozidla je ideálním místem pro rozmnožování jakýchkoli mikroorganismů, které mohou být zdraví škodlivé. V době pandemie je také velmi důležité pravidelně čistit a dezinfikovat vnitřek vozidla, zvláště když často přepravujeme cestující. Ruční dezinfekce interiéru je obtížná, protože vyžaduje vyčištění mnoha těžko přístupných míst a je také časově náročná. Abyste ji provedli správně, měli byste čisticím prostředkem proti virům a bakteriím vyčistit nejen volant, hlavu řadicí páky, kliky dveří a ovladače na palubní desce, ale také vydezinfikovat všechna místa, s nimiž cestující přicházejí do styku, např. bezpečnostní pásy, úložné prostory ve vozidle, držáky nápojů a vnitřní osvětlení. Provedením automatické dezinfekce pomocí přípravků Valeo se na všechna tato místa dostaneme a za 15 minut kompletně zneutralizujeme bakterie a viry.

Pro kvalitní péči o interiér, ventilaci a klimatizaci nám stačí zakoupit dva certifikované produkty Valeo. Přípravky ClimSpray a ClimPur mohou být podporou při každodenní práci v autoservisech i optimálním řešením pro řidiče. Použití každého z přípravků je velmi jednoduché a nezabere více než 15 minut. Získaným efektem je nejen neutralizace mikroorganismů, ale také dlouhodobá ochrana ventilačního systému vozidla a příjemná vůně, která osvěží interiér na dlouhou dobu.

Bezpečná kabina – bezpečné zdraví

Pro úplné a komplexní vyčištění a dezinfekci doporučuje společnost Valeo vyměnit kabinový filtr a použít oba přípravky ClimSpray i ClimPur. Lze je však také použít samostatně, čímž se dosáhne velmi dobrých výsledků v boji proti koronavirům, houbám a bakteriím.

Jak správně použít Valeo ClimSpray a ClimPur?

Před použitím přípravků ClimSpray a ClimPur je dobré důkladně vyčistit a vysát vnitřek vozidla. Také byste měli uvažovat o výměně kabinového filtru, pokud se dlouho neměnil. V případě použití Valeo ClimPur se musí pro dobrou účinnost odstranit kabinový filtr. Otevřeme všechny ventilační průduchy ve vozidle na maximum, vybereme vnější cirkulaci, a poté nastavíme ventilátor na maximální výkon. Nasměrujte vývod přípravku na místo po demontovaném filtru a vyprázdněte obal za nepřetržitého provozu ventilátoru. Složení ClimPur je založeno na velmi jemných kapičkách, což maximalizuje distribuci a účinnost produktu a zaručuje dokonalé proudění v klimatizačním obvodu.

Použití preparátu Valeo ClimSpray je ještě jednodušší. Otevřeme výduchy a nastavíme ventilátor do polohy „max“. Spustíme klimatizaci, tentokrát ale nastavíme uzavřenou cirkulaci vzduchu (na rozdíl od ClimPur). Posuňte sedadlo spolujezdce dozadu, umístěte přípravek na podlahu před něj, a poté na něm stiskněte ventil. Přípravek se uvolňuje přibližně 15 minut, během nichž musí být dveře a okna těsně uzavřeny. ClimSpray opakovaně prochází výparníkem a ventilačními kanály, díky čemuž je jeho účinek velmi silný – na rozdíl od přípravků dostupných na trhu, které maskují svou malou účinnost silnou vůní. Sloučeniny obsažené v přípravku neutralizují mikroorganismy nacházející se ve výparníku a uvnitř ventilačního systému automobilu. Přípravek je zároveň bezpečný pro použití uvnitř automobilu a neškodný pro plasty a gumu.

Po použití obou přípravků Valeo ClimSpray a ClimPur je interiér důkladně vyčištěný a svěží vůně přetrvává v kabině vozu po dlouhou dobu.

Nezapomeňte pravidelně čistit klimatizační systém ve vozidle. Pokud se tato činnost zanedbává, může úspěšné odstranění zatuchlého zápachu vyžadovat radikálnější opatření, včetně demontáže a čištění výparníku. Přiměřeně časté používání přípravků Valeo ClimSpray a ClimPur podobným situacím předchází a jedinečnou výhodou těchto produktů ve srovnání s jinými je prokazatelná účinnost proti koronavirům.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!