Bridgestone EMIA mění strukturu managementu prodeje

26 srpna 2020, 11:59

Steven De Bock, současný viceprezident společnosti Bridgestone EMIA, odpovědný za oblast pneumatik pro užitková vozidla na trzích náhradní spotřeby i prvovýbavy, se stane viceprezidentem EMIA, odpovědným za oblast pneumatik pro osobní vozy na trzích náhradní spotřeby i prvovýbavy.

BridgestoneDe Bock pracuje ve společnosti Bridgestone od roku 2002 na mnoha různých pozicích. Mimo jiné nesl odpovědnost za oblast radiálních pneumatik a protektorů pro nákladní vozidla a autobusy. De Bock se svým týmem v posledních letech významně přispěl k úspěchu divize pneumatik Bridgestone pro užitková vozidla a k vylepšení postavení společnosti v segmentech pneumatik pro nákladní vozidla a autobusy, zemědělství a OTR. Společnost přistoupila k této personální změně se záměrem zvýšit efektivitu při realizaci komplexních strategických priorit ve své divizi pneumatik pro osobní vozy.

Mark Tejedor, současný viceprezident společnosti Bridgestone EMIA, odpovědný za oblast pneumatik pro prvovýbavu osobních vozů, byl jmenován viceprezidentem EMIA, odpovědným za oblast pneumatik pro užitková vozidla na trzích náhradní spotřeby a prvovýbavy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!