PACCAR udělil ocenění za kvalitu firmě Dayco

16 června 2020, 10:30

Firma Dayco získala ocenění Quality Achievement od společnosti PACCAR. Cenu získal závod Chieti v Itálii, a to za kvalitu OE komponentů, které splňují nebo překračují požadavky 10 PMM.

PACCAR ocenění firmě DaycoToto ocenění se udílí na základně výkonu dodavatele za celý předchozí rok a navazuje na podobný certifikát, který společnost Dayco získala za rok 2018. Ocenění PACCAR Quality Achievement potvrzuje, že reputace firmy vyrábějící nákladní vozy je založena také na kvalitě dodavatelů, jako je Dayco.

Kromě potvrzení, že společnost Dayco splnila i překročila přísné požadavky na výkon od společnosti PACCAR, zůstává také na seznamu dodavatelů 10 PMM, kteří jsou zobrazeni například na webových stránkách.

Dayco stále vylepšuje své postavení na trhu s komponenty, které vyrábí. Podobná ocenění totiž přichází také od výrobců vozidel jako jsou FCA a GM a dalších obchodních společností.

Po získání certifikace PACCAR John Kinnick, prezident společnosti Dayco Global Belt Operations, řekl: „Toto ocenění je další ukázkou silných stránek společnosti Dayco v oblasti navrhování, výroby a dodávek prvotřídních OE komponentů a systémů v automobilovém průmyslu. Je to také pocta týmu specializovaných odborníků, kteří sídlí v našem závodě Chieti.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!