Společnost Delphi Technologies získala ocenění PACE 2020

18 května 2020, 9:46

Rychle se měnící situace kolem pohonných jednotek způsobuje, že výrobci vozidel očekávají od dodavatelů řešení, která zvyšují efektivitu na základě nejnovějších technologií. To je důvod, proč společnost Delphi Technologies získala za flexibilní integrovaný obvod označovaný jako Direct Injection Flexible Application Specific Integrated Circuit, DIFlex ASIC nebo DIFlex ocenění PACE 2020, udělované časopisem Automotive News.

Delphi DIFlex získalo ocenění PACE 2020

DIFlex je jedno z elektronických řešení řízení vstřikování paliva dostupných na trhu, které splňuje očekávání výrobců vozidel, pokud jde o jejich schopnosti a nákladovou efektivitu. Flexibilita tohoto řešení a možnost provádět diagnostiku přímého vstřikování paliva optimalizují spalování má za následek zvýšení jeho účinnosti a snížení emisí výfukových plynů. Při porovnání integrovaných obvodů starší generace (IC) a řešení DIFlex můžeme zaznamenat:

  • 20% snížení nákladů na implementaci.
  • 25% snížení softwarové náročnosti.
  • 10násobné vylepšení flexibility pohonu vstřikovače.
  • 3násobné zvýšení diagnostických možností.

Čip DIFlex ASIC od Delphi

Flexibilní a snadno přizpůsobitelné řešení přináší to, že stejný integrovaný obvod lze použít v benzínových a naftových motorech s různými konfiguracemi a válci, a to jak v osobních, dodávkových nebo nákladních vozech. Díky tomuto řešení mohou výrobci vozidel použít jedno hardwarové řešení pro různé typy motorů, což přináší výrazné úspory. Kromě toho pokročilá diagnostika tohoto řešení umožňuje lokalizovat chyby a odhalit problémy, jakmile se objeví. Tyto vlastnosti jsou klíčem k zajištění dokonalého přívodu paliva pro optimalizaci výkonu motoru a snížení emisí v dlouhodobém horizontu.

Časopis Automotive News uděluje ceny PACE dodavatelům v automobilovém průmyslu již 25 let. Cenu je možné získat za mimořádnou inovaci, technologický pokrok nebo skvělé obchodní výsledky. Ocenění, které je v branži velmi ceněné, uděluje nezávislá skupina technologů. Vítězové byli oceněni za své úspěchy během online ceremoniálu, který se konal 28. dubna 2020.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!