Firma Iveco zajišťuje servis a údržbu svých vozidel, aby pomohla udržet transport v provozu

7 dubna 2020, 12:59

Zdraví a pohoda zákazníků a zaměstnanců je prioritou společnosti Iveco a její dílny dodržují vládní hygienické a bezpečnostní směrnice. Firma děkuje všem mechanikům, technikům, dopravcům a řidičům za jejich obrovské úsilí a odhodlání udržovat zásobovací síť naší společnosti.

Iveco warriors

Svět dopravy se nemůže zastavit, a proto servisní sítě Iveco nadále garantují zajištění nezbytných dodávek zboží. Aby v tomto úsilí podpořili profesionální dopravce, jsou všechny servisní střediska a prodejny pro dopravce k dispozici.

Technici a mechanici společnosti Iveco plně pracují a zajišťují nejlepší služby zákazníkům. Pokud je to možné, provádějí telediagnostiku a dálkové opravy vozidel IVECO S-WAY a New Daily a udržují vozidla na silnici bez zastávek nebo návštěv v servisních střediscích.

Prioritou je bezpečnost pracovníků a zákazníků v servisech i prodejnách společnosti. Všechny střediska implementují hygienické a bezpečnostní pokyny poskytované místním ministerstvem zdravotnictví, zavedly přísná opatření k čištění zařízení a pravidelně aktualizují své postupy podle nejnovějších doporučení. Pro zajištění bezpečného rozestupu pracují servisní technici a mechanici v menších týmech a servisní střediska jsou rozděleny do separačních zón označených červeně. Používají jednorázové rukavice, masky a vesty. Před zahájením opravy je každé vozidlo kompletně dezinfikováno od palubní desky po sedadlo a kryt volantu.

Aby byla zajištěna přísná implementace hygienického protokolu, společnost Iveco doporučuje, aby si klienti domluvili schůzku v jejich nejbližším servisním středisku, pokud se nejedná o nouzovou situaci – v tom případě bude servis na jejich žádost reagovat co nejdříve. Při těchto typech oprav bude společnost Iveco pomáhat zákazníkům prostřednictvím asistenční služby non stop.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!