Schwarzmüller převezme německého prémiového výrobce

4 března 2020, 15:14

Schwarzmüller Group, přední rakouský výrobce prémiových užitkových vozidel, převezme rezidentní firmu Hüffermann Transportsysteme GmbH, jednoho z předních německých výrobců přívěsů na přepravu kontejnerů.

Schwarzmüller dohoda

Schwarzmüller si touto koupí buduje dál své kompetence v oblasti stavebních a infrastrukturních vozidel a firmě Hüffermann tím umožní mezinárodní expanzi obchodního rádiusu quasi pod střechou jednoho z největších evropských výrobců.

Hüffermann Transportsysteme GmbH je jeden z přes více jak 100 let výrobcem kontejnerových-výměnných-systémů/přívěsů a nástaveb pro odvětví likvidačního sektoru (nakládání s odpady). Společnost má kolem 250 zaměstnanců, vyrábí ročně více jak 1.000 vozidel a hospodaří s obratem z prodejů převyšujících 40 milionů euro, zejména v Německu, ale také i na pro ni zajímavých trzích, jako je východní Evropa, Itálie, Skandinávie, Francie, Rusko a Japonsko. Svým speciálním segmentem společnost patří k předním evropským dodavatelům.

Integrace v průběhu roku 2020

V lednu tohoto roku svými podpisy zástupci obou obchodních stran kupní smlouvu potvrdili. Uzavření je dohodnuto s certifikaci uzávěrky roku 2019 ke konci prvního čtvrtletí roku 2020. Za předpokladu současného plánování bude společnost Hüffermann v aktuálním obchodním roce plně do Schwarzmüller Group konsolidována. Pan Hartwig chce uskutečnit integraci 2020 a tím společnou organizaci vést do nové vzrůstové fáze.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!