Společnost DAF uděluje ocenění „International Dealers of the Year 2020“

11 února 2020, 16:17

Britská skupina dealerů Ford & Slater obdržela na mezinárodním setkání dealerů společnosti DAF v portugalském městě Vilamoura ocenění „DAF International Dealer of the Year 2020“.

DAF uděluje ocenění „International Dealers of the Year 2020“

Společnost Ford & Slater vyniká v poskytování služeb zákazníkům a je předním hráčem na trhu nákladních vozidel, dílů a finančních služeb ve Velké Británii. Společnost Groupe Lefѐvre ve Francii obdržela ocenění „PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year“, německá společnost EBB Truck-Center obdržela ocenění pro „PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year“. Litevská společnost Centrako se stala jedničkou v nové kategorii „Used Truck Dealer of the Year“.

„DAF International Dealer of the Year 2020“

„Aby dealer obdržel v hlasování titul „DAF International Dealer of the Year“, musí odvádět výjimečné výkony a prokázat odbornost ve všech stránkách podnikání,“ uvedl prezident společnosti DAF Trucks Harry Wolters na slavnostním předávání cen.

„Abyste toto ocenění získali, musíte prokázat tu nejvyšší kvalitu, pokud jde o spokojenost a poskytování služeb zákazníkům a také pokud jde o řízení firmy. Nejlepší dealer společnosti DAF je ten, který vyniká v prodeji a údržbě nových i použitých vozidel, a kdo umí podpořit zákazníky jako nikdo jiný – umožňuje jim dosáhnout maximální návratnosti prostřednictvím služeb, jako jsou PACCAR Parts a PACCAR Financial.“

Vedle ocenění „International Dealer of the Year Awards 2020“ obdrželi následující dealeři ocenění „Gold Award“ za vynikající všestranný výkon:

  • Turbo’s Hoet Group, Bulharsko
  • Ciron, Francie
  • Hiltl Fahrzeugbau, Německo
  • De Burgh, Nizozemsko
  • Van Tilburg-Bastianen Group, Polsko

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!