Globální marketplace B2B pro výrobce a distributory náhradních dílů Marketparts.com oficiálně zahájil provoz

3 února 2020, 12:41

Několik měsíců po představení projektu na veletrhu Equip Auto v Paříži zahájil portál Marketparts.com oficiálně svou činnost. Od této chvíle mají výrobci a distributoři autodílů přístup k první prodejní platformě B2B tohoto typu.

Marketparts.com

Spuštění platformy předcházel více než rok výzkumu a vývoje. Projekt také získal podporu od zahraničních investorů (TVS Automobile Solutions, Indie a Autonative, UK) ve výši 3 miliony EUR.

Nabízí svým uživatelům dva druhy služeb:

  • Globální dodavatelská platforma pro všechny typy prodejců: tradiční distributory, maloobchodní prodejny a internetové společnosti (pure players).
  • Prodejní platforma s možností snižování zásob pro výrobce a distributory autodílů.

Platforma byla vybavena vyhledávacím modulem, který umožňuje zpracování až 2.000 referencí současně. Díky několika milionům referencí poskytuje platforma Marketparts.com přístup k nejširší nabídce dílů dostupných na trhu

Platforma Marketparts.com, provozovaná v 7 jazycích, si již získala zákazníky z 30 zemí na 5 kontinentech. Její tvůrci mají v úmyslu nabídku zdvojnásobit a získat 250 nových dodavatelů, včetně 20 známých výrobců autodílů.

Pro všechny distributory, bez ohledu na jejich velikost nebo místo působení, je tato platforma jedinečnou příležitostí získat přístup k široké škále autodílů na základě nejlepších cenových podmínek, nejlepší dostupnosti a kvality služeb.

Zaregistrujte se a testujte zdarma

Více informací o platformě najdete přímo na marketparts.com, kde si také můžete na dva týdny objednat bezplatný zkušební přístup do platformy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!