Goodyear Drive-Over-Reader získal letos třetí cenu za inovaci

18 prosince 2019, 15:17

Nezávislí odborníci hodnotí zařízení Drive-Over-Reader společnosti Goodyear jako jednu z hlavních inovací na trhu. Během roku 2019 získalo již i několik cen.

Goodyear Drive-Over-Reader

Inovativní řešení Drive-Over-Reader je integrální součástí komplexní nabídky pro dopravce Goodyear Total Mobility a usnadňuje monitoring a správu pneumatik. Kontrola stavu pneumatik může být z pohledu plánování operátorů vozových parků příliš časově náročná a složitá.

Technologie Goodyear Drive-Over-Reader zahrnuje pozemní snímače měřící tlak v pneumatikách, zbývající hloubku dezénu, nápravový tlak a celkovou hmotnost vozidla. Pokaždé, když vozidlo při příjezdu do areálu dopravce přejede přes snímací desku, dostává správce parku během několika sekund ucelený přehled všech parametrů.

Oceňovaná technologie byla vyvinuta na pomoc vozovým parkům při snižování jejich uhlíkové stopy a celkových nákladů na vlastnictví vozidel tím, že přispívá ke snížení spotřeby paliva v důsledku nedostatečně nahuštěných pneumatik, počtu odstávek způsobených pneumatikami, menší frekvence výměny pneumatik a nákladů na jejich údržbu a v neposlední řadě také případných pokut za přetížení vozidel nebo opožděné dodávky.

Svou třetí letošní cenu nástroj na monitoring pneumatik dostal 27. listopadu, kdy byl vyhlášen jako vítěz soutěže 2019 IoMobility ‚Mobility Innovation‘ společnosti #Innovability. Každoroční ceny IoMobility se udělují inovativním společnostem a výrobkům, které dávají odpověď na aktuální otázky „inteligentní dopravy“ v Itálii. Drive-Over-Reader společnosti Goodyear získal první cenu v kategorii „Inovace v dopravě“ od odborné poroty složené z vice než 20 odborníků z oboru dopravy.

Goodyear se jako expert na pneumatiky a dopravní řešení rozhodl uvést na trh svůj vlastní drive-over-reader. Jako součást balíčku Goodyear Total Mobility tato inovace propojuje pneuhospodářství s ucelenou nabídkou zahrnující prémiové pneumatiky, proaktivní řešení správu oběhu pneumatik a celoevropskou servisní síť.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!