DKV nabízí DKV BOX EUROPE pro šest zemí a tři tunely

26 listopadu 2019, 10:30

DKV Euro Service, přední poskytovatel služeb pro dopravce, umožňuje úhradu mýta prostřednictvím DKV BOX EUROPE již v šesti zemích a třech tunelech.

DKV nabízí DKV BOX EUROPEJednotné vyúčtování mýta prostřednictvím jedné palubní jednotky je k dispozici pro Německo, Belgii, Francii, Rakousko, Portugalsko, Španělsko, německé tunely Herren (Lübeck) a Warnow (Rostock) nebo belgický Liefkenshoek. Další země budou brzy následovat.

„Naším cílem je nabídnout zákazníkům nejlepší řešení pro EETS, Evropskou službu elektronického mýtného, na trhu,” říká Jérôme Lejeune, generální ředitel pro mýtné služby ve společnosti DKV Euro Service.

Za tímto účelem byla každá část procesního řetězce předem intenzivně testována: od fungování samotného DKV BOX EUROPE přes jeho instalaci a chování v provozu až po správný přenos a fakturaci dat.

DKV BOX EUROPE je vybaven hybridní rádiovou technologií, díky níž lze hradit poplatky v mýtných systémech využívajících jak satelitní, tak mikrovlnné technologie. Další země tak bude možné přidávat, aniž by bylo třeba palubní jednotku měnit.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!