Servis a náhradní díly hydraulických zdvihacích čel MALINA-VRŠE s.r.o.

20 listopadu 2019, 9:52

Hydraulická zdvihací čela jsou v dnešní době využívána zejména u větších nákladních vozidel pro komfortní složení rozměrného, mnohdy těžkého nákladu. Usnadňují práci tím, že umožňují náklad snadno naložit nebo vyložit, aniž by musela být využita jiná technika například ve formě vysokozdvižného vozíku, mimo nákladu se na zdvihacím čelu lehce operuje i s paletovým vozíkem. Nápomocná mohou být také v nerovném terénu.

Rozsáhlá nabídka služeb firmy Malina-Vrše s.r.o. zahrnuje mimo jiné, jak již bylo výše zmíněno, kompletní montáž, revize, servis, opravy a údržbu hydraulických zdvihacích čel včetně kompletní dodávky náhradních dílů. Tato komplexní služba tedy šetří nejen čas, ale zejména náklady, které mohou být spojené se zdlouhavým vyhledáváním optimálního řešení pro Vaše potřeby a přímo pro Vaše vozidlo.

Hydraulické čelo

Značky

Na trhu hydraulických čel působí hned několik výrobců. To však pro nás není žádná překážka, naše firma vlastní od roku 2014 autorizaci pro kompletní montáž a zruční servis hydraulických čel ZEPRO. Dále se zabýváme také značkami Bär Cargolift, Behrens, Dautel, Dhollandia, MBB Hublix, MBB-Palfinger a Sörensen.

loga

Servis hydraulických čel

TRUCK servis Servis a náhradní díly hydraulických zdvihacích čel MALINA-VRŠE s.r.o.zajišťuje nejen samotnou montáž kompletního čela, ale zaměřuje se také na servis, revize, údržbu a opravu hydraulického čela. Mezi hlavní úkony patří opravy hydraulických součástí, výměny hadic, přetěsnění pístnic, výměny motorů, čerpadel, opravy ovládání a elektroinstalace. A právě pravidelným servisem a údržbou Vašeho hydraulického čela můžete předejít některému z hlavních problémů, které jsou uvedeny níže. Pokud budete nechávat pravidelně kontrolovat těchto 5 prvků, snížíte tím nejen náklady na případné pozdější opravy nebo výměny celých součástek, ale zároveň předejdete problémům s nimi spojenými.

  1. Kontrola olejové nádrže – důsledek je hned patrný – nedostatek oleje, který s sebou přináší omezenou funkčnost, v horším případě až poškození hydromotoru a nefunkční čelo.
  2. Kontrola elektroinstalace – nejčastějším problémem může být oxidace spojů, poškození elektroniky nebo kabelů, dále pak přehřívání elektroinstalace následné vypálení základové desky. Častá bývá také komunikace s ventily a čidly.
  3. Kontrola a promazání mechanických prvků – obtížný pohyb čepů se projevuje vrzáním nebo omezením pohybu. Problém může zajít až tak daleko, že dojde k poškození ostatních dílů. Případnou celkovou opravu může prodražit obtížné rozčepování.
  4. Kontrola hydraulických prvků (zejména pak kontrola ventilů) – problém se může projevovat v netěsnosti hydraulických válců a hadic, důležitá je také kontrola ochranných prvků (prachovek), které slouží k ochraně hydraulických válců.
  5. Bezpečnost – osvětlení čela nebo ochranné prvky mohou předejít případným nehodám, jak na Vaší straně, tak i na straně ostatních.

Bez údržby a pravidelného servisování tedy nelze očekávat plnohodnotně fungující čelo. Přitom údržba zabere daleko méně času, než potom samotná výměna celé součástky. Pravidelná údržba Vašeho hydraulického čela je tedy zároveň levnější, než následná oprava vzniklá opomenutím pravidelných revizí.

Autorizace ZEPRO

Aby toho nebylo málo, naše firma se v roce 2014 díky mnohaletým zkušenostem se servisem, opravami a údržbou hydraulických čel dostala do sítě autorizovaných servisů pro hydraulické plošiny značky ZEPRO a provádí tak kompletní montáž nových čel se zárukou na nová, ale i starší vozidla. S tím se pojí i záruční servis hydraulických čel ZEPRO. Dále poskytujeme také revize hydraulických plošin, opravy hydraulických komponentů, prodej originálních náhradních dílů a kompletní odborné poradenství.

Záruční servis hydraulických čel ZEPRO

Náhradní díly pro hydraulická čela

Díky spolupráci se zahraničními dodavateli jsme schopni nabídnout kompletní sortiment náhradních dílů za příznivé ceny na hydraulická čela výše zmíněných značek. Největší nápor na elektrické díly probíhá právě v zimním období, kdy na tyto díly působí mráz, ale hlavně sůl ze silnic. Základní díly jsou u nás skladem, pokud se jedná o něco atypického, není problém díl objednat na druhý den.

Náhradní díly pro hydraulická čelaV našem sortimentu tedy naleznete kompletní hydraulické válce včetně těsnících sad, manžet, pouzder a čepů.  Díly pohonu – elektromotory a čerpadla, z ovládacích dílů nechybí jednotky, relé nebo ventily. V oblasti konstrukčních dílů je samozřejmostí nabídka platforem, ložných plošin, nárazníků a nosníků čel. V neposlední řadě k zajištění bezpečnosti nabízíme také ostatní příslušenství, kde stojí za zmínku například výstražná světla, reflexní cedule a kryty.  Samozřejmostí jsou také oleje do hydraulických čel.

Hlavní výhody objednávky dílů právě u nás

  • Zboží jsme schopni dodat do dvou dnů od Vaší objednávky
  • K identifikaci požadovaného dílu nám stačí pouze výrobní štítek čela, o nic víc se tedy nestaráte, vše necháte na nás.
  • Nabízíme kvalitní alternativy za přijatelnější ceny ve srovnatelné kvalitě s originálním dílem.
  • Díky spolupráci se zahraničními dodavateli nabízíme širší nabídku náhradních dílů (i zde platí dvoudenní dodací lhůta)

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!