Gebrüder Weiss zvyšuje svoji přepravní kapacitu v západní části ČR

9 října 2019, 12:32

Společnost Gebrüder Weiss odbaví díky novému terminálu v  Plzni více zásilek. Crossdocková hala o rozloze 1.200 metrů čtverečních má dvojnásobnou manipulační plochu než doposud využívané prostory.

„Kromě bezpečnějšího skladování nám díky více než dvojnásobné manipulační ploše nově používaný objekt umožňuje také efektivnější a rychlejší odbavení rostoucího počtu zásilek v regionu,“ říká Jan Kodada, ředitel obchodu a marketingu Gebrüder Weiss ČR.

Gebrüder Weiss Plzeň

Větší objem odbavených zakázek a vyšší kvalita služeb

Mezinárodní logistická společnost Gebrüder Weiss využívá nově pro svou pobočku v Plzni větší rozšířený sklad pro překládku v nově vybudovaném Business parku v Plzni – Vejprnicích. Nově má k dispozici 6 nakládacích ramp doplněných úrovňovým vjezdem. Vedle vyšší kapacity a kvality prostor používaných pro odbavení zásilek a skladování zboží je krokem vpřed i 120m2 nového moderního prostoru kanceláří.

Přesun naší pobočky do Business parku ve Vejprnicích nám umožňuje optimální zvládání počtu zakázek, který zejména v předvánočním období obvykle prudce roste. Na novém pracovišti máme také podmínky nutné pro další zkracování doby překládky a tím i celkového času potřebného k přepravě zásilek do požadovaných destinací,“ uvádí Jan Kodada.

Gebrüder Weiss: Logistický full service

Terminál v Plzni – Vejprnicích je jednou z devíti českých poboček logistické společnosti, která působí po celém světě. Od svého vstupu na český trh v roce 1992 si společnost Gebrüder Weiss vybudovala v České republice stabilní pozici a svým zákazníkům nabízí komplexní sortiment přepravních a logistických služeb, včetně speciálních řešení pro mimořádně citlivé zboží. Ke kmenovým zákazníkům Gebrüder Weiss dnes kromě mnoha jiných patří i řada významných firem z oblasti high-tech technologií, e-commerce nebo z automobilového a strojírenského průmyslu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!