IVECO otevírá v Telnici první OK TRUCKS Centrum v České republice

3 října 2019, 11:15

OK TRUCKS  je nová značka věnovaná prodeji certifikovaných ojetých vozidel IVECO. Je zastoupena ve více než 20 zemích a přichází do České a Slovenské republiky s cílem nabídnout širokou škálu produktů zákazníkům se zájmem o ojeté vozidlo, které je bezpečné, spolehlivé, se zárukou společnosti.

Vozidla jsou klasifikována dle jejich stavu, počtu najetých kilometrů a věku do kategorií Premium, Comfort a Basic, což nabízí výhodnou alternativu pro potřebu každého klienta.

IVECO otevírá v Telnici první OK TRUCKS Centrum v České republice

Značka OK TRUCKS, která byla založena v roce 2015, nabízí mimo jiné i další služby například celoevropskou záruku, silniční asistenci a opravy v případě poruchy, jakož i finanční a leasingová řešení.

Nové OK TRUCKS Centrum v Telnici

OK TRUCKS Centrum pro Českou a Slovenskou republiku se otevírá poblíž Brna, na adrese: K Nádraží 517, 664 59 Telnice. Centrum má výhodnou polohu s vynikající dostupností z Prahy, Brna a Slovenska.

Prostory OK TRUCKS Centra se nacházejí na ploše o rozloze 2.720 m², která pojme více než 120 vozidel všech řad. Společnost TBS podporuje OK TRUCKS svou vlastní dílnou, přípravou vozidel dle interní směrnice OK TRUCKS a na základě úrovně renovace a obnovy vozidla požadované zákazníkem.

IVECO otevírá v Telnici první OK TRUCKS Centrum v České republice

Slavnostního zahájení se zúčastnili Vincenzo Nicolo, business director IVECO pro Českou a Slovenskou republiku a Rumunsko, Massimiliano Perri, globální ředitel značky OK TRUCKS, Peter Rehm, manažer OK TRUCKS, Dušan Holzer, odpovědný za OK TRUCKS Centrum Telnice a Štefan Vorčák, ředitel TBS.

Vincenzo Nicolo prohlásil: „OK TRUCKS Centrum v Telnici se zaměřuje hlavně na vozidla SEMI-NEW pro vnitrostátní a mezinárodní dopravní společnosti a nabízí široký výběr 3letého tahače E6 s operativním leasingem a smlouvou PMC. Počínaje příštím rokem budeme dovážet z jiných evropských zemí další řadu vozidel (Daily, Eurocargo, Bus), abychom našim zákazníkům poskytli kompletní nabídku dle jejich požadavků a  typu podnikání.

Při slavnostním ceremoniálu byl odevzdán symbolický klíč Štefanovi Spišiakovi ze společnosti Klas Horní Ves s.r.o., který se stal prvním zákazníkem nového centra.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!