Firma ELIT rozšířila svůj sortiment o žárovky Tungsram

26 srpna 2019, 10:34

Společnost Tungsram se vrátila na trh v dubnu 2018 akvizicí podniků GE Lighting v Evropě, na Středním východě, v Africe a Turecku a spolu s celosvětovou divizí automotive převzala všech 5 závodů v Maďarsku. Všechny automobilové výrobky, které se dosud prodávaly pod značkou GE Lighting, se nově mění na Tungsram. Nyní je naleznete i u ELITu.

Divize automotive již 60 let úspěšně působí na světovém trhu se svými výrobky vyráběnými v Evropě, a to jak v oblasti OEM (originální výrobci zařízení), tak na trhu náhradních dílů. Automobilové žárovky Tungsram poskytují vynikající výkon pro maximální viditelnost a zvýšenou bezpečnost a jejich kvalitu uznávají výrobci automobilů po celém světě.

Firma ELIT rozšířila svůj sortiment o žárovky TungsramV nabídce výrobků Tungsram naleznete celkem 177 druhů žárovek, od základních halogenových žárovek a výbojek do předních světlometů, přes jejich vylepšené verze s vyšší svítivostí, výdrží či bělejším světlem až po malé halogenové či LED žárovky použitelné jak do exteriéru, tak do interiéru vozu. V nabídce jsou žárovky do osobních automobilů i žárovky do nákladních automobilů.

Výbojky – efektivnější řešení bez snížené životnosti

  • Megalight Ultra + 100 %
  • White xensation + 20 %

Široká škála klasických halogenových žárovek

  • Megalight
  • Sportlight
  • Long Life

Truckové žárovky

Značka nabízí také vysoce kvalitní žárovky pro nákladní automobily. V nabídce jsou jak žárovky klasické, tak speciální verze jako:

Heavy Duty (HD) – mají zvýšenou robustnost a tedy i vyšší odolnost proti otřesům a poničení.

Heavy Duty Long Life (HDL) – mají nejen zvýšenou robustnost, ale i prodlouženou životnost svícení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!