Valeo získalo ocenění jako dodavatel roku v segmentu užitkových vozidel

12 června 2019, 10:23

Firma Frost & Sullivan ocenila během slavnostního předávání cen firmu Valeo titulem „European CV Aftermarket Supplier Company of the Year 2018“. Valeo tuto cenu získalo mimo jiné za mimořádný zákaznický servis, inovativní výrobky, které přispívají ke snižování nákladů na údržbu vozového parku a atraktivní záruční balíčky.

Firma Frost & Sullivan ocenila firmu Valeo

Evropský trh s náhradními díly v segmentu užitkových vozidel rychle roste, přičemž se musí v této době vypořádat s klíčovými výzvami: zpřísňování předpisů, globální distribuční sítě se stávají nesmírně silnými, správci vozových parků se více zaměřují na celkové náklady na vlastnictví (TCO), servisy se musí vyrovnat s vyspělými technologiemi a řidiči si cení pohodlí stále více a více.

Valeo vynakládá veškeré úsilí, aby splnilo všechny tyto potřeby, ať už prostřednictvím inovace výrobků, přidané hodnoty nebo efektivních digitálních řešení v souladu se svým mottem: „We Care for You, Trust the Specialist“ („Záleží nám na vás – Věřte spocialistům“).

Společnost Frost & Sullivan ocenila způsob, jakým Valeo poskytuje svým klientům podporu prostřednictvím těchto iniciativ a výrobků:

  • Program Tech’Care
  • Tech @ssist
  • 2 letá záruka na spojky při neomezených kilometrech
  • Brzdové destičky Valeo OptiPACK™
  • Inovativní spojková lamela Valeo TH

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!