Dayco představuje produkty na Autopromotec 2019

23 května 2019, 12:57

Dayco se účastní ve dnech od 22. do 26. května 2019 akce Autopromotec v italské Boloni. Výběr svých produktů prezentuje v hale 16 C52.

Dayco představuje na Autopromotec 2019

Dayco je předním dodavatelem motorů a pohonných systémů pro automobilový, průmyslový a aftermarketový průmysl,“ vysvětluje marketingový manažer EMEA Andrea Centrella, „a události jako Autopromotec nám umožňují prezentovat globální strategii společnosti, informovat návštěvníky o rozsahu našeho sortimentu a technických možnostech, a také poradit ohledně „osvědčených postupů“ těm, kteří s nimi budou dále pracovat.“

Jako průkopník v průmyslu přinesl Dayco na trh mnoho nových konceptů a produktů, jako jsou rozvodové řemeny High Tenacity (HT) či řemeny v olejové lázni (BIO). Ty umožnily společnosti vybudovat si dobrou pověst v oblasti technických inovace.

„Autopromotec nám poskytuje ideální platformu pro prezentaci našeho nejnovějšího vývoje výrobků,“ pokračuje Centrella, „mezi které patří systém Dayco BSG 48 V – hybridní motor stop / start – a řemenice klikové hřídele pro osobní i nákladní vozy. Kromě toho využijeme výstavu k představení termostatů, našeho nejnovějšího sortimentu, který doplňuje naše stávající portfolio a přispívá k celkové nabídce pro aftermarket společnosti Dayco.

Kromě těchto důležitých vývojů výrobků je nezbytné, abychom dělali vše, co je v našich silách, abychom pomohli technikům odpovědným za instalaci našich výrobků, aby mohli provádět svou práci na co nejlepší úrovni. V důsledku toho budeme v průběhu akce poskytovat také technické školení.”

Prezentace v Boloni se zaměřují na konstrukci a řešení problémů s pohonem, BIO aplikace, poly-V řemeny a na pomocné řízení pohonu. Obsahují konkrétní příklady techniků, kteří mají zkušenosti s výměnou výrobku. Radí, jak s nimi správně zacházet a jak je důležité nahradit všechny součásti uvedené v servisních pokynech výrobce vozidla.

Jako světový lídr a výrobce originálního vybavení má Dayco konstrukční znalosti a znalosti dnešních pohonných systémů, které mohou pomoci technikům pochopit jejich složitost a výzvy, které představují servisní a opravárenské práce. Proto jsou technické informace klíčové pro zajištění toho, aby technici mohli tuto práci provádět kvalitně.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!