Firma Iveco představila nový Daily minibus

12 dubna 2019, 10:11

Firma Iveco v CNH Industrial Village v italském Turíně mezinárodnímu tisku představila minibus New Daily – s dieselovým a alternativním pohonem. V rámci této dvoudenní akce se konala i konference pro veřejnost, digitální interaktivní dílny i testovací jízdy nového vozu.

Minibus Daily - Iveco

Značka Iveco navrhla verzi „minibus“ svého Daily, čímž vyvinula vozidlo, které kombinuje roky prověřenou kvalitu vozidla Daily s odborností jedničky na trhu v oblasti přepravy cestujících.

Tato nová generace – k dispozici s dieselovým a alternativním pohonem – vylepšuje stávající verzi za účelem splnění všech potřeby přepravy cestujících: školní minibus k přepravě školáků (Pop), kyvadlový minibus na krátké cesty (Start), meziměstský autobus s největší kapacitou cestujících ve své kategorii (Line) a vyhlídkový minibus pro příjemné, pohodlné cestování (Tourys).

Daily je prvním vozidlem ve svém segmentu, které splňuje emisní normy Euro 6D/Temp a nabízí udržitelnost spolu s vyšším výkonem a úsporou paliva, z čehož plynou vyšší zisky zákazníkům.

Daily Pop

 Daily se díky 3 různým délkám a motorům (160 hp, 180 hp a 210 hp) skvěle hodí k přepravě dětí do školy. Poskytuje velkou kapacitu cestujících za optimální celkové náklady na vlastnictví: až 32 žáků střední školy a až 45 základní školy.

Daily Start

Daily Start je základní 6m model. Jednoduchý, funkční a výnosný. Má stejnou DNA jako Daily a k tomu lety prověřené funkce.

V nabídce jsou buď 150hp nebo 180hp motory a 3 různé délky. Umožňuje různé rozložení interiéru, který pojme až 22 cestujících a oddělené místo na invalidní vozík.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!