Europart rozšiřuje své působení v automobilovém sportu

13 března 2019, 10:29

Pod heslem „Vášeň spojuje“ se společnost Europart zapojí do světa evropského sportu tahačů i v roce 2019. Kromě závodních tahačů se přitom zaměří i na truck trial.

Europart rozšiřuje své působení v automobilovém sportu

„Jako společnost pokládáme za velmi důležité spravedlivé a kompetentní partnerství s našimi zákazníky“, zdůrazňuje CEO společnosti Europart Olaf Giesen. „To neznamená nejen, že splňujeme potřeby a požadavky našich zákazníků – při výběru výrobků, jakož i v kvalitě, poradenství a službách. Patří k tomu i to, že se podílíme na osobní vášni našich zákazníků, například na vášni pro sportovní tahače.“

Proto přední evropská společnost zaměřená na prodej náhradních dílů pro užitková vozidla, dílenské potřeby a příslušenství už po šesté za sebou podporuje tým Reinert Racing.

Kromě zájmů týkajících se závodů tahačů je společnost v tomto roce aktivní i v oblasti truck trial. Díky tomu dostane tým BFS Trucksport úřadujících evropských mistrů Marca Stegmaiera a Jana Plieningera exkluzivní materiální sponsoring v podobě dílů a produktů vlastní značky Europarts Premium Parts.

Podpora zahrnuje řídicí a závěsné díly, jako jsou spojovací tyče řízení a listové pružiny, jakož i brzdy, světla a čisticí a mazací prostředky z rozsáhlé nabídky vlastní značky.

Společnost Europart využívá svoji angažovanost v závodním sportu také k tomu, aby tím vyjádřila poděkování zasloužilým zaměstnancům za nadprůměrné nasazení. V rámci soutěže Truck Grand Prix na závodním okruhu Nürburgring organizuje společnost akce pro 150 mezinárodních zaměstnanců, kteří se mimořádně zasloužili v oblasti péče o zákazníky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!