Nové brzdové destičky pro nákladní vozy od MEYLE-PD

6 března 2019, 11:40

Na základě spolupráce s European Truck Racing se společnost MEYLE zaměřila na výrobu brzdových destiček pro nákladní vozidla. Brzdové destičky jsou nabízeny jako kompletní sada, což usnadňuje jejich výměnu.

Nové brzdové destičky pro nákladní vozy od MEYLE-PD

Nové brzdové obložení MEYLE-PD je vhodné i pro těžké nákladní automobily: cpeciální směs třecího obložení, testované ve vícestupňových procesech, může zlepšit brzdný výkon a zkrátit brzdnou dráhu. Nové brzdové destičky byly vyrobeny v souladu s normou ECE-R90 a jsou přizpůsobeny obrovskému zatížení v při každodenní silniční dopravě. MEYLE podporuje řadu Truck Racing již několik let a je odborníkem na spolehlivé a trvanlivé náhradní díly.

S vložkami pro nákladní automobily od Mercedes-Benz, rozšířilo MEYLE své portfolio kromě osvědčených podložek pro dodávky a osobní automobily a nyní tak nabízí kompletní sortiment pro téměř všechny aplikace.

„Naším cílem bylo vyvinout brzdové destičky, které splňují vysoké nároky našich zákazníků a samozřejmě i našeho závodního týmu. Nové brzdové komponenty se mohou snadno vyrovnat s jakoukoli jízdní situací – intenzivně jsme je testovali na závodní dráze. Brzdové komponenty MEYLE mohou snadno fungovat všude,“ říká Sven Nielsen, vedoucí produktové strategie a vývoje společnosti MEYLE.

Brzdové destičky MEYLE-PD pro nákladní automobily byly představeny na akci Automechanika 2018 a jsou nyní k dispozici.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!