DB Schenker spolupracuje se společností Magento na posílení nabídky e-commerce služeb

6 března 2019, 11:13

Společnost DB Schenker uzavřela strategické partnerství se společností Magento, jedním z předních světových poskytovatelů e-commerce platforem, aby společně pomohly malým a středním firmám rozšířit své služby.

DB Schenker

Kombinace zkušeností DB Schenker s globálními logistickými trhy a flexibility e-commerce platformy Magento poskytne maloobchodníkům hladké propojení internetového obchodu a skladu DB Schenker. Tato služba, dostupná prostřednictvím obchodu Magento Marketplace, přináší rychlý, pohodlný a výhodný způsob, jak propojit internetové obchody a skladovací služby.

 Partnerství vzniklo na základě rostoucí poptávky zákazníků po sledování objednávek z internetových obchodů. Nabízené řešení pokrývá také veškeré související skladové činnosti, zejména pickování, balení a aktualizaci stavu zásilek napříč celým dodavatelským řetězcem.

V DB Schenker aktivně investujeme do nových produktů a kanálů, a proto se těšíme na spolupráci s firmou Magento, abychom společně nastavili nové standardy v globálním řízení dodavatelského řetězce,” říká Jochen Thewes, CEO společnosti Schenker AG. “Pevně věřím, že naše nové řešení pomůže významně zlepšit e-commerce podnikání našich zákazníků.”

Zákazníci budou moci využívat síť poboček společnosti DB Schenker, díky které zvýší svůj potenciál na poli doručování objednávek z internetových obchodů. Jako strategický partner poskytne společnost Magento obchodníkům flexibilní systém nákupních košíků založený na technologii open source.

Nové partnerství se společností Magento podtrhuje cíl DB Schenker stát se předním globálním poskytovatelem v oboru e-commerce logistiky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!