Dachser má nového manažera spedice pro Kladno

27 února 2019, 13:16

Mezinárodní logistický provider Dachser Czech Republic má nového manažera spedice pro Kladno, největší pobočku v České republice. Jaroslav Zelenka nastoupil na tuto pozici s cílem nadále zvyšovat kvalitu logistických služeb.

Jaroslav Zelenka bude mít na postu manažera spedice, jedné z nejdůležitějších operativních pozic ve společnosti, na starosti plánování a efektivní provoz oddělení místní dopravy, dálkových linek sběrné služby i celovozových přeprav.

Do jeho kompetence bude patřit i překládkový sklad na Kladně. Jeho strategickým cílem je další zvyšování kvality logistických služeb a zefektivnění spolupráce jak mezi odděleními v České republice, tak i v rámci celé Dachser sítě.

Do společnosti nastoupil Jaroslav Zelenka v roce 2015 a nejprve absolvoval roční praxi napříč všemi odděleními obchodní divize Evropské logistiky. V roce 2016 složil první náročné firemní zkoušky pro interní analytiky společnosti tzv. DENO specialisty a od roku 2017 působil jako akreditovaný DENO specialista pro celou organizaci společnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!