MALINA – VRŠE, sázka na jistotu

16 ledna 2019, 10:04

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti oprav nákladních aut? Už dál nemusíte, protože jste ho právě objevili! Společnost MALINA – VRŠE, s.r.o. je tu pro Vás. Kdo jsme a jaké služby vám nabízíme, se dočtete v tomto článku.

My jsme MALINA – VRŠE, s.r.o.

Společnost MALINA – VRŠE je výhradně česká, tradiční firma plná profesionálů s dlouholetými zkušenostmi ve svých oborech. A kde takovou najdete? Sídlo společnosti je v Zachrašťanech u Nového Bydžova.

Našim klientům nabízíme rozmanitou nabídku kvalitních služeb. K těm hlavním patří servis nákladních aut nebo prodej náhradních dílů. To nejsou ani zdaleka všechny služby, které nabízíme. Potřebujete půjčit jeřáb nebo třeba přivézt stavební materiál, neváhejte se na nás obrátit.

Navštivte náš truck servis

Jednou z hlavních činností naší společnosti je servis a opravy nákladních automobilů. Automechanici zajistí servis a opravu nákladních a užitkových vozů, jejich nástaveb, přívěsů a návěsů všech značek. V našem truck servisu vyřešíme problémy s hydraulickým čelem a dokážeme opravit i převodovku, ať už jde o manuální nebo automatickou, ať jí přivezete samostatně nebo nám svěříte celé vozidlo a demontáž a montáž převodovky necháte na nás. V  tom případě můžete spojit opravu převodovky s jinou opravou a neztrácíte zbytečně čas.

Truck servis MALINA – VRŠE, s.r.o.

Autoelektrikářské a diagnostické práce si žádá doba a ani v tomto směru nezůstáváme pozadu. Nechybí TEXA, WABCO, KNORR-BREMSE a válcová zkušebna brzd MAHA IW4. Mechanici jsou neustále odborně proškolováni, a proto se kvalitně postaráme o běžné opravy, pravidelný servis nebo zajištění STK a emisí.

Přejete si náhradní díl? Co takhle brzdový třmen nebo snad díly na hydraulické čelo?

Neodmyslitelnou součástí naší firmy je i středisko Prodej náhradních dílů. Nabízíme široký sortiment náhradních dílů pro nákladní a užitkové automobily různých typů i značek. Hledáte repasovaný brzdový třmen, listové pero nebo díly na hydraulické čelo? U nás si vyberete ty nejlepší!

Prodej náhradních dílů MALINA – VRŠE, s.r.o.

Naši prodejci jsou vždy připraveni vyhovět nejrůznějším požadavkům. Seženou téměř cokoliv! Své zboží si pak můžete vyzvednout přímo u nás, nebo na něj v klidu počkáte.

Ať jste drobný živnostník s jedinou dodávkou nebo velká firma s celou flotilou nákladních aut, potřebujete komplikovanou opravu vozidla nebo jen koupit drobnou součástku, jsme tu pro vás. Domluvte si s námi schůzku a my v MALINA – VRŠE vám rádi pomůžeme.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!