Nissens Automotive rozšiřuje koncept školení

11 ledna 2019, 12:54

NTC – Tato zkratka pro stěžejní koncept společnosti pro aftermarket s náhradními díly si neustále získává rostoucí pozornost a popularitu mezi klíčovými distributory a jejich zákazníky.

Nissens Automotive rozšiřuje koncept školení

Díky více než 4.000 mechaniků, kteří se podíleli na probíhajících školeních po celém světě, zanechala platforma pro sdílení znalostí společnosti Nissens Automotive otisk v normách pro oblast poprodejních služeb nabízených výrobci náhradních dílů. Nyní koncept NTC vstupuje do nové éry: spuštění online platformy pro sebevzdělávání.

Při spuštění konceptu školení Nissens Training Concept v roce 2015 pokrýval pečlivě vypracovaný školicí materiál o autoklimatizacích naprosté základy až po úroveň speciální a odbornou. Zdroje vynaložené za první čtyři roky v podobě vzdělavatele nezávislého aftermarketu se nyní vrátily a přinesly další motivaci.

Pozvedáváme vzdělávací projekt na další úroveň

V nedávné době společnost Nissens Automotive uvedla na trh turbodmychadla. Vzhledem ke složitosti komponentů a provozu systému bylo přirozené začít novou kapitolu NTC těmito tématy. Jeden z prvních online kurzů se zabývá základy turbodmychadel a také sdílením odborných znalostí při řešení problémů týkajících se automobilů a systému a při procesu montáže turbodmychadla. Sebevzdělávací lekce jsou postaveny na existujících prezentačních materiálech NTC, ale nabízejí mnohem více, než je poslech školitele.

Jan Zieleskiewicz, Marketing Manager společnosti Nissens Automotive, podává bližší vysvětlení: „Uživatelé se k výukové lekci mohou připojit prakticky z jakéhokoli místa na světě a učinit tak 24/7. Kurzy lze přehrávat na počítačích a většině mobilních zařízení. Zahrnuli jsme velkou míru interaktivity, abychom účastníkům usnadnili studium nových pokročilých materiálů, jako jsou ty o turbodmychadlech. Profesionálně namluvené a plánované výukové cesty zajišťují, že se posluchači učí přesně to, co je relevantní. A v neposlední řadě, každý účastník může být certifikován, přičemž se vše děje elektronicky bez jakéhokoli čekání na vydání oficiálního dokumentu podepsaného společností Nissens. Tento vývoj platformy NTC nabízí našim zákazníkům větší svobodu a flexibilitu.“

Budoucí platforma pro sdílení znalostí

Nový koncept sebevzdělávání je postaven na existující platformě NTC, což usnadňuje a zefektivňuje školení. Sebevzdělávací platforma se však nebude omezovat na online kurzy.

„Platforma se časem transformuje na platformu pro sdílení znalostí, která nabídne přístup ke vzdělávacím cestám vytvořeným na míru pro danou systémovou specializaci a dalším technickým znalostem prezentovaným vizuálními způsoby. A v neposlední řadě se plánuje vytvoření virtuální komunity odborníků na automobilový systém, kteří budou moci vzájemně komunikovat. To vše v minimálním počtu šesti jazyků, přičemž další ještě přibudou v dalších měsících v návaznosti na plánovanou expanzi po uvedení v lednu. Platforma sebevzdělávání neomezí ani nevyloučí naživo probíhající školení nabízené společností Nissens,“ vysvětluje Jan Zieleskiewicz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!