Dlouholetá spolupráce firem ADIP a KNORR-BREMSE

12 prosince 2018, 14:54

Společnost ADIP s.r.o. je jednou z nejvýznamnějších firem působících na českém a slovenském trhu v oblasti prodeje náhradních dílů pro nákladní a přípojná vozidla a autobusy. Jedním z nejdůležitějších z nabízených sortimentů je vzduchový systém, kde má firma ADIP oficiální zastoupení předních světových výrobců jako Knorr-Bremse, Wabco a Haldex.

Dlouholetá spolupráce firem ADIP a KNORR-BREMSE

Koncernová společnost Knorr-Bremse, s hlavním sídlem v Mnichově, je celosvětově vedoucím výrobcem brzdících systémů pro železniční a užitková vozidla. V roli technologického průkopníka působí výrobce Knorr-Bremse významně v oblasti vývoje, výroby, prodeje a servisních služeb moderních brzdicích systémů, a to již po dobu více než 110 let. V roce 2017 dosáhl koncern obratu ve výši 6,24 miliard EUR a zaměstnával na celém světě cca 28.000 pracovníků.

Přímá spolupráce společností ADIP spol. s r.o. a Knorr-Bremse trvá již více než 17 let.

ADIP spol. s.r.o. má v současnosti ve své nabídce tyto nejdůležitější produktové skupiny vyráběné společností Knorr-Bremse :

  • brzdové válce
  • úprava vzduchu
  • kompresory
  • kotoučová brzda
  • elektronické systémy
  • ventily

Dlouholetá spolupráce firem ADIP a KNORR-BREMSEKnorr-Bremse má ve svém portfoliu nové produkty a v posledních letech došlo také k podstatnému rozšíření nabídky Reman produktů. Základní filozofií Reman programu je šetrnost k životnímu prostředí, čehož se docílí zejména tím, že vybrané součásti produktu jsou po důkladném testování použity znovu při výrobě a tím se prodlouží jejich životní cyklus bez nutnosti vyrábět tyto komponenty znovu. Výroba Reman produktů probíhá s využitím originálních technologií používaných pro výrobu nových dílů.

Společnost ADIP spol. s r.o. nabízí v současné době jak nové produkty Knorr-Bremse, tak také Reman produkty tohoto dodavatele jako kompresory, modulátory, brzdové třmeny kotoučových brzd, posilovač spojek atd.

Jedním z klíčových cílů společnosti ADIP spol. s. r. o. pro nadcházející rok 2019 je další rozvoj spolupráce se společností Knorr-Bremse. Konkrétním krokem bude rozšíření nabídky kotoučových brzd ke kterému dojde v prvním kvartále nadcházejícího roku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!