Firma Tenneco reaguje na zvýšenou poptávku tlumičů

21 listopadu 2018, 10:02

Společnost Tenneco, přední světový výrobce náhradních dílů, posiluje výrobu tlumičů pérování kabiny Monroe Magnum ve svém specializovaném výrobním závodě v polských Gliwicích. Projekt rozšiřování výroby by měl probíhat do konce září roku 2019.

Firma Tenneco rozšiřuje závod v Gliwicích

Tímto reaguje na rostoucí požadavky obchodních operátorů vozového parku a jejich úsilí najít a udržet si dobrý personál tím, že pomáhá udržet řidiče v pohodlí a jistotě.

„Jedná se o významný milník v plánech společnosti Tenneco, který nám umožní uspokojit měnící se potřeby našich zákazníků užitkových vozidel a zajistit dostatečnou výrobní kapacitu pro nadcházející roky,“ řekl Maurits Binnendijk, viceprezident a generální ředitel Europe Aftermarket , Tenneco.

Kabinové tlumiče Monroe Magnum jsou navrženy tak, aby odpovídaly zvýšeným nárokům dnešních těžkých středních a těžkých vozidel. Jsou konstruovány tak, aby odolaly nárokům na extrémní podmínky na silnici a zároveň pomáhal maximalizovat pohodlí řidiče.

Mimo to firma Tenneco podporuje trh s užitkovými vozidly řadou technických školení spolu s velmi podrobnými informacemi o produktech ve svých katalozích.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!