Společnost Scania předvede na veletrhu CZECHBUS 2018 své modely

16 listopadu 2018, 8:30

Veletrhu CZECHBUS 2018, který bude v prostorách pražského Výstaviště probíhat od 20. do 22. listopadu, se zúčastní i společnost Scania. Švédský výrobce nákladních vozidel a autobusů bude vystavovat čtyři modely – Scania Citywide LF, Scania Interlink HD, Scania Irizar i6s a Scania Touring HD.

Scania Citywide LF je městský autobus a vystavena bude jeho nejkratší dostupná délková varianta (10,9m). Model je navržen pro rušný provoz v centru měst, který si žádá rychlý nástup a výstup cestujících s maximální přepravní kapacitou.

Scania Interlink HD je nejluxusnější verzí z rodiny Interlink. Tento model je vybaven luxusními koženými sedadly a vyniká při svých kompaktních rozměrech velikostí zavazadlových prostor. Jedná se o nejflexibilnější autobus značky Scania.

Scania Irizar i6s je model od Španělského výrobce autobusových nástaveb Irizar, který je poháněn podvozkovou skupinou Scania.

Scania Touring HD poskytuje zákazníkům bezkonkurenční poměr cena/výkon. -Všestranný autokar s elegantním vzhledem je ideální pro poznávací jízdy s průvodcem po městě nebo na autokarové výlety například do Alp. Touring HD umožňuje využít širokou škálu obchodních příležitostí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!