Geis a Daimler pokračují ve spolupráci

13 listopadu 2018, 9:28

Přesně k 25 letému výročí spolupráce prodloužily společnosti Geis a Daimler zasílatelskou smlouvu. Ať už se jedná o novou generaci modelu CLS nebo o budoucí model EQC s elektrickým pohonem – když v Německu sjede z výrobní linky Mercedes, znamená to, že Geis přispěl k tomu, aby vozidlo mohlo být smontováno v termínu.

Začátek spolupráce se datuje do roku 1993, kdy Geis pro Daimler realizoval přepravy v okolí Bad Neustadtu. V roce 2007 se spolupráce rozšířila na region Norimberk a pobočka skupiny Geis v Eichenzellu  u Fuldy nahradila Bad Neustadt.

Geis a Daimler pokračují ve spolupráciSpolečnost Geis zajišťuje termínované přepravy výrobních dílů od subdodavatelů do výrobních závodů Daimler. Sváží díly od více než 500 dodavatelů, některé z nich přepravuje jako dokládky nebo celovozové přepravy přímo do výrobních závodů. Většinu komponentů však Geis konsoliduje na překladištích v Eichenzellu a Norimberku.

„Jsme hrdí na to, že už 25 let se Daimler spoléhá na skupinu Geis,“ říká Klaus Stäblein, jednatel německé divize Road Services. „Budeme i nadále dělat vše pro to, abychom nezklamali důvěru zákazníka v naše služby, naše nasazení, dlouholeté zkušenosti a v trvalý výkon na nejvyšší úrovni.“

ZDROJ: Časopis Transfer skupiny Geis

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!