ADIP jako součást skupiny ČSAD Ostrava na CZECHBUS 2018

6 listopadu 2018, 15:14

Na listopadovém veletrhu CZECHBUS 2018, který se bude konat ve dnech 20. – 22. listopadu na pražském Výstavišti, se představí společnosti skupiny ČSAD Ostrava. Její expozici naleznou návštěvníci v levém křídle Průmyslového paláce pod označením LK 65.

Pozvánka na CZECHBUS 2018 od společnosti ADIP

Komplexní služby pro dopravce

Pod zkratkou ČSAD se tradičně lidem vybavují autobusy na meziměstských linkách. ČSAD Ostrava již ale osobní dopravu dávno neprovozuje. Aby mohla dálková či regionální doprava fungovat, vytváří k tomu společnosti patřící do skupiny ČSAD Ostrava podmínky v podobě provozování autobusových stanovišť, zajišťování prodeje autobusů a poskytování servisních služeb včetně provozování stanic technické kontroly, dodávky náhradních dílů, dodávky pohonných hmot a mytí vozidel.

Kromě služeb pro dopravce poskytující osobní dopravu zajišťuje skupina ČSAD Ostrava služby pro dopravu nákladní, a to v podobě prodeje a servisu nákladních vozidel, provozování vlastních logistických služeb a samozřejmě dodávky náhradních dílů, pohonných hmot, mytí vozidel a zajištění STK.

„Klademe důraz na komplexnost služeb, jejich vysokou kvalitu a individuální přístup k zákazníkům,“ říká majitel společnosti ČSAD Ostrava Tomáš Vrátný. „K tomu všemu se snažíme rozvíjet naše aktivity směrem ke službám, které dokáží využívat moderní technologie a nabízet tak naším obchodním partnerům vyšší přidanou hodnotu. Snažíme se také expandovat do dalších regionů republiky, protože víme, že máme co nabídnout“, dodává Ing. Vrátný.

Náhradní díly – důležitá je rychlost dodávek a poradenství

Jednou ze společností skupiny ČSAD Ostrava je společnost ADIP, která je v ČR lídrem v distribuci náhradních dílů a příslušenství pro nákladní a užitkové vozy a autobusy. Se 13 distribučními centry a vlastní rozvážkovou službou, která je schopna zavážet zákaznické objednávky do 24 hodin a v určitých případech i dvakrát denně, pokrývá potřeby tisíců zákazníků v celé České republice. Kromě více jak 1 milionu zalistovaných položek od více než 300 renomovaných dodavatelů nabízí svým zákazníkům také privátní značku MAX Parts, která přináší kvalitu srovnatelnou s originálními díly za velmi příznivou cenu.

„Velmi důležité je technické poradenství, které našim zákazníkům umíme nabídnout. Problematika identifikace správného dílu pro opravu či výměnu u nákladních vozů a autobusů je velmi náročná, a proto zákazníci u nás oceňují, když jim dokážeme s výběrem správně poradit a dané díly promptně dodat,“ představuje jednu ze silných stránek společnosti ADIP její ředitel, Robert Šulák.

Skupina ČSAD Ostrava staví na tradicích a historii značky ČSAD, své služby rozšiřuje a modernizuje a se svými 750 zaměstnanci má opravdu co nabídnout.

ADIP se těší na viděnou na letošním veletrhu CZECHBUS společně s dalšími partnery ze skupiny – společnostmi KAR group, NIKEY a TESTCAR.

ADIP na veletrhu CZECHBUS

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!